Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Konuyu dağıtmak istemem ama -ki zaten biraz dağılmış- istediğiniz kadar jb yapın iosdaki özgürlükle androiddeki bir değil.
evet tabiki biliyorum bende g2 den iphone 5s e geçtim
ama bir çok şeyi rahatlıkla yapıyorum ;)
ve hızlı yapıyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
]nokianın amiral gemisiydi 3310 hatırlarsan
snake oynarken havaya uçardım[/quote]

Hatirlamazmiyim . Benim bir tekkem vardı köyde onu otlatirdim. Bir ağaç gölgesinde impact space oynardım ve oyunu bitirdim . Huzur ve mutluluk verirdi

Never Back Down

Never Back Down

Üye
]nokianın amiral gemisiydi 3310 hatırlarsan
snake oynarken havaya uçardım

Hatirlamazmiyim . Benim bir tekkem vardı köyde onu otlatirdim. Bir ağaç gölgesinde impact space oynardım ve oyunu bitirdim . Huzur ve mutluluk verirdi[/quote]
valla duygulandım
neyse konuyu dağıtmayalım buliz gelebilir

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
O zaman nostalji bölümü açalım hep gelmişi konuşuyoruz çünkü gelmiş ve gelecek mutlu ettiği gibi imkanı olmayanı üzer . Bu yüzden geçmişi konuşarak tatminkar ve hasret gidririz .
Bu arada 3310 satan varsa pm bekliyorum .

Enes

Enes

Üye
Yine mi samsung :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Yine mi touchwiz yine mi plastik yine mi lüzumsuz :gun1:Hem 5.1" nedir arkadaş? .1 nedir yani? :gun1:

Bunu alana kadar Note 3 alın Samsung almak isteyen vatandaşlar. :pro:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Yine mi touchwiz yine mi plastik yine mi lüzumsuz :gun1:Hem 5.1" nedir arkadaş? .1 nedir yani? :gun1:
s5 ile telin boyutu büyüdü ya onu gizlemek üçün 5.1" koymuşlardır. yani kandırmaca :D
s4 ile s5 karşılaştırması yaparsak boyutta bayağı bi fark var
yalnış bilmiyorsam Z1 den sonra Z2 nin boyutunu 5.2" olmasına rağmen küçültmeyi basardilar :)

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Samsung Galaxy S5'le hayal kırıklığına uğrayan arkadaşların üzülmesine gerek yok.

Mayıs ayında Galaxy S5 Prime tanıtılacakmış. Ayrıca basın görseli de paylaşıldı:)

@Nextman

• Beğen
Tepkiler: Dede, Nextman ve Invoke
smh60

smh60

Üye
Off Samsung off....

Invoke

Invoke

Üye
s5 ile telin boyutu büyüdü ya onu gizlemek üçün 5.1" koymuşlardır. yani kandırmaca :D
s4 ile s5 karşılaştırması yaparsak boyutta bayağı bi fark var
yalnış bilmiyorsam Z1 den sonra Z2 nin boyutunu 5.2" olmasına rağmen küçültmeyi basardilar :)

Yok hacı yine büyük, yani Z2>Z1 ekran olarak da toplam ebat olarak da ama boşluklar daha az Z1'e göre.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yarabandı gibi one ya :D.Yok ortağım sorun değil 4.3 güncellemesi ile yeni arayışlara girdim zaten ben :eller: huawei gibi mesela :D

@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: Dede ve papakudioflu
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
S5 minisi acaba nasil olacak ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yarabandı gibi one ya :D.Yok ortağım sorun değil 4.3 güncellemesi ile yeni arayışlara girdim zaten ben :eller: huawei gibi mesela :D

@papakudioflu
dostum Android platformunda devam etmeye karar veren biri için şimdilik yapabileceğim tavsiye şudur:

HTC All New One tanıtılana kadar bekleyip o da fos çıkarsa WOW-WEİ :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
tapatalk

tapatalk

Üye
Yakı değil mi evleaksin yaptigi

Üst Alt