.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: S4 varken zaten S5'e geçmeye gerek yok, bence. Göreceaz. Genişletmek için tıkla ... Görmeyaah.
-qarapapaq-' Alıntı: S4 varken zaten S5'e geçmeye gerek yok, bence. Göreceaz. Genişletmek için tıkla ... Görmeyaah.
KinG Tornado Üye -qarapapaq-' Alıntı: S4 varken zaten S5'e geçmeye gerek yok, bence. Göreceaz. Genişletmek için tıkla ... Aynen
-qarapapaq-' Alıntı: S4 varken zaten S5'e geçmeye gerek yok, bence. Göreceaz. Genişletmek için tıkla ... Aynen
ravenas Üye -qarapapaq-' Alıntı: S4 varken zaten S5'e geçmeye gerek yok, bence. Genişletmek için tıkla ... bencede gerek yok eğer işlemci vs. özellikleri burada anıl'ın açıkladığı gibiyse gerek yok harbiden.Sadece kamera yenilenmiş kalp ritmi vs. falan
-qarapapaq-' Alıntı: S4 varken zaten S5'e geçmeye gerek yok, bence. Genişletmek için tıkla ... bencede gerek yok eğer işlemci vs. özellikleri burada anıl'ın açıkladığı gibiyse gerek yok harbiden.Sadece kamera yenilenmiş kalp ritmi vs. falan
.caner. Üye KinG Tornado' Alıntı: Kaç MM incelikteydi Bende Orayı Kaçırdım Ve Kaç Gram Genişletmek için tıkla ... 3.5 mm jackdan küçük
KinG Tornado' Alıntı: Kaç MM incelikteydi Bende Orayı Kaçırdım Ve Kaç Gram Genişletmek için tıkla ... 3.5 mm jackdan küçük
Invoke Üye .caner.' Alıntı: @S4 kullanicilari, geçmiş olsun birdaha güncelleme vermez bunlar. Genişletmek için tıkla ... Alırsınız kitkatı ve yeni arayüzü rahat olun.
.caner.' Alıntı: @S4 kullanicilari, geçmiş olsun birdaha güncelleme vermez bunlar. Genişletmek için tıkla ... Alırsınız kitkatı ve yeni arayüzü rahat olun.
KinG Tornado Üye Biliyordum Ben Böyle Yapacaklarını Adamlar S5'i Yayınlar Sonrada Kitkata Gün Sayarlar S4 için
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Alırsınız kitkatı ve yeni arayüzü rahat olun. Genişletmek için tıkla ... Ben güncellemem ki Belki de Türkiye de ki 4.2.2 de kalan tek s4 kullanicisiyim
-qarapapaq-' Alıntı: Alırsınız kitkatı ve yeni arayüzü rahat olun. Genişletmek için tıkla ... Ben güncellemem ki Belki de Türkiye de ki 4.2.2 de kalan tek s4 kullanicisiyim
KinG Tornado Üye -qarapapaq-' Alıntı: 145 Gram. 8.1mm kalınlığa sahip. Genişletmek için tıkla ... S4 Daha İyi O Zaman
ravenas Üye KinG Tornado' Alıntı: Biliyordum Ben Böyle Yapacaklarını Adamlar S5'i Yayınlar Sonrada Kitkata Gün Sayarlar S4 için Genişletmek için tıkla ... Kitkat yalan oldu artık S5 tanıtıldı yeni arayüz falan kitkat gecikir bence
KinG Tornado' Alıntı: Biliyordum Ben Böyle Yapacaklarını Adamlar S5'i Yayınlar Sonrada Kitkata Gün Sayarlar S4 için Genişletmek için tıkla ... Kitkat yalan oldu artık S5 tanıtıldı yeni arayüz falan kitkat gecikir bence
Invoke Üye .caner.' Alıntı: Ben güncellemem ki Belki de Türkiye de ki 4.2.2 de kalan tek s4 kullanicisiyim Genişletmek için tıkla ... 4.2.2 de Knox yok mu? Sciondar' Alıntı: Özellikleri yazan Türkiye ye gelecek olan versiyon mu? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'ye Exynoslu model gelir, büyük ihtimalle.
.caner.' Alıntı: Ben güncellemem ki Belki de Türkiye de ki 4.2.2 de kalan tek s4 kullanicisiyim Genişletmek için tıkla ... 4.2.2 de Knox yok mu? Sciondar' Alıntı: Özellikleri yazan Türkiye ye gelecek olan versiyon mu? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'ye Exynoslu model gelir, büyük ihtimalle.
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: 4.2.2 de Knox yok mu? Genişletmek için tıkla ... Yok, knox ve hiçbirşeyi yok.