Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Bende S4 Kullanıcısı Olarak Zoruma Gitmiyor Değil Hani. Ama Mecbur Çıktı Artık Yapcak Bişey Yok

Tepkiler: GökhanERMCLR
Bide yeni gelen taksitlendirme meselesi....

pirenuri

Üye
nokianın da dediği gibi samsung değil samesung

Tepkiler: ozakin70 ve By_Casparov

Invoke

Üye

Adam söyledi zaten suyun altında bekletmeyin diye.

Son düzenleme:
Tepkiler: boran9999

ozakin70

Üye
Tmm da tanitim videosunda adam su icinde birakiyor sonra suya sokmayin once sen reklamlarini bi duzelt demi yani sonra kullanici hatasi oluyor

tapatalk

Üye
Yeni telefon almaya hazırlanırken kafamı rahatlatan bir hamle oldu. Samsung elenmiş oldu, nokia zaten almam, google'ın attığı kazık yüzünden o da elendi geriye kaldı htc veya iphone hangisi saglam bir model cikarirsa artik

saynesim

Üye
ben hiç beğenmedim s4 fark yok bana göre tipi filan değmez onu alacağıma lumia 1520 alırım daha iyi

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsungdan ne kadar nefret etmiş olsamda @ANIL kardeş emeklerine sağlık diyim hakkını yemeyelim uğraşıyorsun.. Canlı Unpacked 5 falan süperdi eline sağlık anında herşeyi bizimle paylaştın

Tepkiler: boran9999 ve ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Exynos octa-core modeli 2.1GHz

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

S4 ile arasında oh my god heyecanı yok takıntısı olmayan s4 ile devam eder bence

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsungdan ne kadar nefret etmiş olsamda @ANIL kardeş emeklerine sağlık diyim hakkını yemeyelim uğraşıyorsun.. Canlı Unpacked 5 falan süperdi eline sağlık anında herşeyi bizimle paylaştın

Rica ederim, yorumun için teşekkürler

_RYUK_

Üye
s5 demek yerine s4+ demek daha mantıklı

Tepkiler: .caner., Dede, GökhanERMCLR ve 1 kişi daha
alternatifleri beklemek lazım samsung yerinde saydı şimdilik Xperia Z2 lider LG ve Htc Hamlelerinden sonra piyasa şekillenir

Tepkiler: GökhanERMCLR ve Dede

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
RAM ve batarya beklenenin altında geldi malesef. Bakalım ne kadar başarılı olacak?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben bile hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi bir cihaz bekliyordum. Bu durumda yeni cihaz alacak arkadaşlara tavsiyem HTC M8'i beklemeleri yönünde. HTC oldukça iddialı ve sosyal ağlardan bile S5'i ti'ye alıyorlar. Sense6 ve M8 çok iyi bir kombin olabilir. Tasarım konusunda ise yine HTC'nin çok daha inovatif olacağını düşünüyorum.

Tepkiler: Dede, Invoke, Penci Hoca ve 3 diğerleri

Nextman

Emekli Yönetici
Alnından öpüyorum ortağım.Aynen ama beklenen bir hayal kırıklığı zaten S serisi bana göre bitmiştir.

Tepkiler: Dede, Invoke, .caner. ve 1 kişi daha

tapatalk

Üye
Htc hem tasarım kalite olarak one ile en tepeye çıktı bakalım m8 nasıl olacak