S4 Kullanan biri bunu alırmı? Aklı başında biri sanırım almaz peki yeni bir cihaza ihtiyacı olan biri alırmı? ortala fiyatı sanırım 1900-2100 TL arası olur ben 1000 TL fazla verip bunu alana kadar LG G2 alırım yemişim artırılabilir hafızasını Ha birde 2 ay bekleyip 1600 TL ye almak var o zamana LG G3 çıkar inanıyorumki bundan kat ve kat donanım olarak üstün birde bundan daha hesaplı seçim aklı başında olan arkadaşların. Selamlar sevgiler
Çünkü bayağı lüzumsuz şey eklemişler onlar hep şişirecek fiyatı. Maviye, Electric blue; Siyaha Charcoal Black diyorsa zaten 100 kağıt ekle fiyata
Z2 de pahalı olacak, bu da Z2'ye yakın fiyatta olur. Artık suya karşı dayanıklılığı da eklediler. Z1 ile Note 3'ün aynı fiyattan girdiğini düşünürsek, üstüne doların da 2.3 olduğunu düşünürsek.
neyse samsung fanlarına şimdiden geçmiş olsun anıl başlığı o kadar abartmışki konuya giren muhteşem bi cihaz tanıtıldı sanıyor girdikten sonra hayal kırıklığı
Fiyat konusunu 1-2 ay sonra konuşuruz. Aslında ilgimi çeken başka bir konu var Neden IP67 sertifikasını tercih ettiği çünki bu sertifikaya ait olan ürünler uzun bir süre dayanım gücü olmadığını biliyorum IP56 sertifikası alabilirdi ne bileyim IP58 olabilirdi bunda bile bir eksiklik var! Cihazı sabırsızlıkla bekleyen müşteri adaylarına aman dikkat diyorum. havuza dalıp video çekmeye kalkmayın
S4'ü olanlar hiç pişman olmasın bence. Elimizde iyi bir cihaz var hem tasarım hem donanım olarak. Bana yetiyor o yüzden kullanmaya devam edicem. S4 ince yapısı ile daha şık bana göre. Tabi yeni telefon alacaklar mutlaka S5'i incelesinler.