Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Invoke

Üye

Bence 2100+ olur abi.

Tepkiler: Dede ve boran9999

PriZm

Üye
İnovasyon kavramının öldüğü nokta.

Tepkiler: Dede, mesut1979, Türe ve 1 kişi daha

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Konu güncellendi arkadaşlar. Tartışmaya devam

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Başlığa bütün detayı yazmışsın, Z2'ye de dandirik başlık, ayıp ediyon (!) @ANIL

Tepkiler: Dede ve ANIL
Samsung ne içtiysen aynısından banada ver,plastik stayla devam

53cc

Üye
Berbat

Tepkiler: mesut1979

Invoke

Üye
Aynen katılıyorum ben nacizhane demek istedim 2500 TL den piyasaya sürülür 1 ay sonra 1800 TL

Çünkü bayağı lüzumsuz şey eklemişler onlar hep şişirecek fiyatı. Maviye, Electric blue; Siyaha Charcoal Black diyorsa zaten 100 kağıt ekle fiyata
Z2 de pahalı olacak, bu da Z2'ye yakın fiyatta olur. Artık suya karşı dayanıklılığı da eklediler. Z1 ile Note 3'ün aynı fiyattan girdiğini düşünürsek, üstüne doların da 2.3 olduğunu düşünürsek.

Tepkiler: Dede ve boran9999
neyse samsung fanlarına şimdiden geçmiş olsun anıl başlığı o kadar abartmışki konuya giren muhteşem bi cihaz tanıtıldı sanıyor girdikten sonra hayal kırıklığı

Tepkiler: .caner., ozakin70, Invoke ve 1 kişi daha

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Resmi tanıtım videosu:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: KinG Tornado

Türe

Üye
Bu şartlarda Note 3 çok daha iyi. Gerek ram gerek tasarım.

Tepkiler: Dede
cihaz note3den pahalı veya aynı fiyat olur 1800 imkansız ufak atın

Fiyat konusunu 1-2 ay sonra konuşuruz. Aslında ilgimi çeken başka bir konu var Neden IP67 sertifikasını tercih ettiği çünki bu sertifikaya ait olan ürünler uzun bir süre dayanım gücü olmadığını biliyorum IP56 sertifikası alabilirdi ne bileyim IP58 olabilirdi bunda bile bir eksiklik var! Cihazı sabırsızlıkla bekleyen müşteri adaylarına aman dikkat diyorum. havuza dalıp video çekmeye kalkmayın

Tepkiler: Invoke

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Benchmark sonuçlarını konuya ekledim.

Birde Galaxy S5 Fan Page Açarlar Sinir Üstüne Sinir Basar S4'cülere

Hep aynı tasarım hep, çok sıkıcı. Ekranı büyüt, donanımı arttır bitti. Samsungun yenilik anlayışı bu galiba

SAMESUNG

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Birde Galaxy S5 Fan Page Açarlar Sinir Üstüne Sinir Basar S4'cülere

S4'ü olanlar hiç pişman olmasın bence. Elimizde iyi bir cihaz var hem tasarım hem donanım olarak. Bana yetiyor o yüzden kullanmaya devam edicem. S4 ince yapısı ile daha şık bana göre. Tabi yeni telefon alacaklar mutlaka S5'i incelesinler.