Galaxy S5 Mini Haziran Ayında Geliyor, işte Galaxy S5 Mini Benchmark sonuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S5 Mini Haziran Ayında Geliyor, işte Galaxy S5 Mini Benchmark sonuçları


Samsung un yeni amiral gemisi Galaxy S5 in minisi Haziran ayında gelecek. Samsung’un web sitesi üzerinde SM-G800H model numarasına sahip modelin yer aldığı ve bu cihazın Galaxy S5 Mini olduğu düşünülüyor. 4.5" Ekran, 1.5 gb ram ve Android Kitkat 4.4 özellikleri arasında.

Sektörün pek çok alandaki başarılı ismi olan Samsung ise liderliğini sunmuş olduğu yeni modeller ile sürdürmeye devam etmekte. Lider üreticinin yeni amiral gemisi olan Galaxy S5 sonrasında diğer bazı cihazlarda olduğu gibi modelin mini versiyonunun da hazırlıkları tüm hızıyla devam etmekte.

Samsung Galaxy S5 Mini adı ile piyasadaki yerini almaya hazırlanan model, pek çok haber ile son zamanlarda sıkça gündemde. Cihaza ilişkin gelen son bilgi ise Haziran ayında sunulabileceği yönünde.

Samsung cephesinden konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmazken, Samsung’un web sitesi üzerinde SM-G800H model numarasına sahip modelin yer aldığı ve bu cihazın Galaxy S5 Mini olduğu düşünülüyor.



4.5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek olan yeni model, gücünü ise 1.6Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 400 yonga setinden alacak. 16GB dahili veri kapasitesi ve 1.5GB sistem belleği içereceği belirtilen modelin aynı zamanda yazılım desteğini de Android 4.4 KitKat işletim sisteminde
alacağı belirtilmekte.
 


muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Resim 4.8 diyor siz 4.5? :D
 

MaxipmaN

Üye
4.8 olmayacağınız biliyoruz herhal
 
Invoke

Invoke

Üye
Aynı konudan vardı zaten. Yalnız sana demiyorum tüm bu alıntı haber paylaşanlara diyorum, kendinizi editör filan mı zannediyorsunuz bu haberleri paylaşınca? Başka sitelerden kopyala+yapıştır. Ne gerek var? Gereksiz kalabalık... Konu çöplüğü oluyor sonra. Bu sitenin zaten mod.'u bilmem nesi var. Haberi de paylaşıyorlar. Çok istiyorsanız haberleri paylaşmak, kendi dilinizle yazın 1-2 satır.
Alıntı haber paylaşmak yasak. Forum kurallarını da bir ara okuyun.
 
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt