messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Boşa para
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve ön siparişe çıkan Galaxy S5'in ön sipariş fiyatı cep yakıyor.
İngiliz perakendeci Clove'un belirttiğine göre 16GB Samsung Galaxy S5'in ön sipariş fiyatı vergilerle birlikte 1005 doları buluyor. Bunun yanında aynı şekilde 16 GB Galaxy S5, Amazon İspanya sayfasında ise yaklaşık 1009 dolar gibi bir fiyattan ön siparişe sunulmuş.
Öte yandan Samsung'un su geçirmez yeni amiral gemisi Galaxy S5'in yaklaşık 150 ülkede 11 Nisan itibariyle satışa sunulacağı belirtelim. Bu fiyatlardan sonra sizce Galaxy S5'in ülkemizdeki ön sipariş fiyatı ne kadar olur?
Oldukça pahalı. Samsung bekentileri yukarıda tutmaya çalışmış ama fiyat malesef mağdur edecek cinsten..
Aynı düşüncedeyim..2.215 tl çok fazla bu telefona Z2 bu fiyat civarında gelirse galaxy S5 hiç olur
2.1 Ghz, ayrıca bilgiyi nereden edindin?Arkadaşlar Snapdragon işlemcisi sadece tanıtım cihazında var duyduğuma göre buda exynos 8 çekirdek olacak işlemci hızıda 3 Ghzden fazla neredeyse i3 işlemcilere kafa tutuyor
biz galaxy s5 in böyle bi donanım ile geleceğini bilemiyorduk. artık senin sayende ben ve tüm maxicep üyeleri öğrenmiş olduArkadaşlar Snapdragon işlemcisi sadece tanıtım cihazında var duyduğuma göre buda exynos 8 çekirdek olacak işlemci hızıda 3 Ghzden fazla neredeyse i3 işlemcilere kafa tutuyor
Uçsunlar uçacakları kadar, bu fiyata Türkiyeye gelirse ancak havalarını alırlar..Yeni amiral gemisi diye de fiyatı çok abartmışlar. Alttarafı bir telefon S4'ün ülkemizde bile 1500-1600 tl civarında satıldığını düşünürsek bu kadar uçmanın alemi yok.
Umarım öyle olur. Malesef ki orta gelir ya da orta gelirin altındaki halkımız bile en iyisi olsun mantığıyla düzeltiyorum komplekleri yüzünden çok para veriyorlar 2500 tl'ye özelliklerini bile bilmeden telefon alan bir milletiz sırf yeni son model diye o bakımdan pek güvenemiyorum halkımıza.Uçsunlar uçacakları kadar, bu fiyata Türkiyeye gelirse ancak havalarını alırlar..
Artık biraz zor alırlar. Taksit hikayesi kalktığı için..Umarım öyle olur. Malesef ki orta gelir ya da orta gelirin altındaki halkımız bile en iyisi olsun mantığıyla düzeltiyorum komplekleri yüzünden çok para veriyorlar 2500 tl'ye özelliklerini bile bilmeden telefon alan bir milletiz sırf yeni son model diye o bakımdan pek güvenemiyorum halkımıza.
Zaten uygulamanın tek güzel yanı bu oldu da bütçesine göre telefon alanlara yazık olduArtık biraz zor alırlar. Taksit hikayesi kalktığı için..
Hocama katılıyorum. Malesef dediğiniz gibi olacak.Eminimki TR de ön siparişe sununca bunu alacak sürüyle adam var. Adam! Yemiyor içmiyor elinde yok avucunda yok mutlaka bir maaşıda yokturda var olanında 1200 TL yi geçmediği kesindir. Farklı olacak aslında kimsenin umurundada değildir onun kendini farklı göstermeye çalışma çabası O kafaya takmıştır bir basamak sınıf atlamayı bir önceki cihazını 750 TL ye satsa 1200 TL de maaşı (Mutlaka Kredi kartı borcu vardır ve ayda bilmem kaç para faiz ödeyip bankaları dahada zengin ettiğinin farkında bile değildir! Biz kredi kartı borcu olmadığını var sayalım çünki kafaya koymuştur ne olursa olsun o kart borcunu ödemeyecektir) eder 1950 TL tüm varlığı bu 1950 TL dir. Geriye bayağı bir açığı vardır ama bu Onun umurunda değildir. Ahmetten 300 TL alsam mehmet'tende 300 eder 2550 TL Tamam kılıf ve telefon parası hazırdır onun için taksitte neymiş oysaki Yukarıdaki kırmızıyla yazılmış yazıdır onun kaderi. Maalesef bizim ülkemizdeki fotoğrafımız bu. Çok ekmek yemeliyizki ne olduğumuzu nasıl bir sosyal sınıfa ait olduğumuzu bilelim. Selamlar sevgiler.
Aynen. İphonelere pahalı vs deriz ama en azından iphone 3 ay sonra 500 lira inmiyor.3 ay sonra 400-500 inecek bence o para verilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?