mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: Bende giriyor Genişletmek için tıkla ... Operadan girmiyor. Neyse boşver.
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Operadan girmiyor. Neyse boşver. Genişletmek için tıkla ... Tmm oke haklisin herkexin farkli gorusleri ben benzetemedim sadece
mürteza16' Alıntı: Operadan girmiyor. Neyse boşver. Genişletmek için tıkla ... Tmm oke haklisin herkexin farkli gorusleri ben benzetemedim sadece
mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: Tmm oke haklisin herkexin farkli gorusleri ben benzetemedim sadece Genişletmek için tıkla ...
AnıL-D' Alıntı: Tmm oke haklisin herkexin farkli gorusleri ben benzetemedim sadece Genişletmek için tıkla ...
GökhanERMCLR Üye Konu Sahibi @mürteza16 kardeş bu konunun altında reklam yapman sence doğru bişey mi ? benziyor veya bnzemiyor neyse... AnıL-D' Alıntı: Gokhsn ust barida cekermisin Genişletmek için tıkla ... Anılcım şu an yüklü değil benim rom u kullandığım için.. XDA da aradım ama üst barı veren yok... Bu launcher olduğu için üst barı değiştirmez diye düşünüyorum ? yanlışmıyım acaba ..
@mürteza16 kardeş bu konunun altında reklam yapman sence doğru bişey mi ? benziyor veya bnzemiyor neyse... AnıL-D' Alıntı: Gokhsn ust barida cekermisin Genişletmek için tıkla ... Anılcım şu an yüklü değil benim rom u kullandığım için.. XDA da aradım ama üst barı veren yok... Bu launcher olduğu için üst barı değiştirmez diye düşünüyorum ? yanlışmıyım acaba ..
mürteza16 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: @mürteza16 kardeş bu konunun altında reklam yapman sence doğru bişey mi ? benziyor veya bnzemiyor neyse... Genişletmek için tıkla ... Amacım reklam yapmak değil. sadece ben 2.3 ve üzeri kullananlarda launcherden faydalansın diye verdim.
GökhanERMCLR' Alıntı: @mürteza16 kardeş bu konunun altında reklam yapman sence doğru bişey mi ? benziyor veya bnzemiyor neyse... Genişletmek için tıkla ... Amacım reklam yapmak değil. sadece ben 2.3 ve üzeri kullananlarda launcherden faydalansın diye verdim.
GökhanERMCLR Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Amacım reklam yapmak değil. sadece ben 2.3 ve üzeri kullananlarda launcherden faydalansın diye verdim. Genişletmek için tıkla ... Tm sorun değil neyse
mürteza16' Alıntı: Amacım reklam yapmak değil. sadece ben 2.3 ve üzeri kullananlarda launcherden faydalansın diye verdim. Genişletmek için tıkla ... Tm sorun değil neyse
theeternal Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Aşağıdakini denermisin ? ROMUN DEODEX olması gerkli ... !!! Kod: http://d-h.st/W89 Genişletmek için tıkla ... bir şey değişmedi yinede saol
GökhanERMCLR' Alıntı: Aşağıdakini denermisin ? ROMUN DEODEX olması gerkli ... !!! Kod: http://d-h.st/W89 Genişletmek için tıkla ... bir şey değişmedi yinede saol
GökhanERMCLR Üye Konu Sahibi Androbot' Alıntı: bir şey değişmedi yinede saol Genişletmek için tıkla ... Senin rom ya deodex değil yada desteklemiyor..
Androbot' Alıntı: bir şey değişmedi yinede saol Genişletmek için tıkla ... Senin rom ya deodex değil yada desteklemiyor..
theeternal Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Senin rom ya deodex değil yada desteklemiyor.. Genişletmek için tıkla ... virginity v10 dedodex rom GökhanERMCLR' Alıntı: Senin rom ya deodex değil yada desteklemiyor.. Genişletmek için tıkla ... cwmden flaşladım sonra weather widgeti sürükledim eskisiydi
GökhanERMCLR' Alıntı: Senin rom ya deodex değil yada desteklemiyor.. Genişletmek için tıkla ... virginity v10 dedodex rom GökhanERMCLR' Alıntı: Senin rom ya deodex değil yada desteklemiyor.. Genişletmek için tıkla ... cwmden flaşladım sonra weather widgeti sürükledim eskisiydi
GökhanERMCLR Üye Konu Sahibi Androbot' Alıntı: virginity v10 dedodex rom cwmden flaşladım sonra weather widgeti sürükledim eskisiydi Genişletmek için tıkla ... Yanlış giden birşeyler var ama burdan çözemiyorum kusura bakma..
Androbot' Alıntı: virginity v10 dedodex rom cwmden flaşladım sonra weather widgeti sürükledim eskisiydi Genişletmek için tıkla ... Yanlış giden birşeyler var ama burdan çözemiyorum kusura bakma..
theeternal Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Yanlış giden birşeyler var ama burdan çözemiyorum kusura bakma.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil
GökhanERMCLR' Alıntı: Yanlış giden birşeyler var ama burdan çözemiyorum kusura bakma.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil
GökhanERMCLR Üye Konu Sahibi Androbot' Alıntı: önemli değil Genişletmek için tıkla ... Anlayış için teşekkür ettim