Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu görnümü galaxy s3 e kazandırabili miyim? batarya olsun falan? Birde wallpapaer alabilirmiyim acaba?
ikon paketinin adı ne
sa arka planda kalan göruntuyu nasıl s4 ume ekleyebilirim altta bulunuan seffaf chrome vs gibi
Apk dosyasını niye zip yaptın?arkadaşlar zopper ve s5 dosyasını indirdim.zopper kurdum.fakat burdan sonra ne yapmam gerekiyor.sade bir dille yardımcı olurmusunuz.s5 zip olarak hafıza kartına attım.nasıl bir yol izlemeliyim.
Arkadasim apk dosyası degilmi konuda verilen? Niye zip oldugunu iddia ediyorsun?s5 widget dosyası zaten zip.
1-zopper apk kurulup s5 dosyasımı gösterilecek.böyleyse nasıl gösterilecek.
2-yoksa zip olan s5 dosyası açılacakmı
3-zopper widget açılınca hangi menü takip edilecek yükleme için
Ee iddia ettinde ne oldu?sen indir bakalım linkdeki s5 weather dosyasını apk mı zip dosyasımı.ben iddia peşinde değilim.kendinden eminsen üşenmeden adım adım resimli tarif et.
Sait abi konuyu sabote ediyor, konuda sorun yok yazdığı yorumlara baksana birde utanmadan seviyeden bahsediyor küfür ettiğini ima ederek tabi hisler karşılıklı ima'sini iadeli taahhutlu olarak iade ettim.Beyler gereksiz yere tartışmamanızı öneririm @Bahadir_fb kardeşim sen daha sakin anlatabilirsinolabilir o an uygun olmayabilirsin.Az relax arkadaşlar. Lütfen ! ! !
Konuda apk dosyası paylastim bana dedigi laf şu: konudan zip dosyasi indirdim bu zip dosyasini ne yapayım?
Tamam kardeşim bende okudum yazdıklarınızı sildim bazılarını konu sanırım Zooper widget hazır hava durumu eklentisi onda zip dosyası görmedimKonuda apk dosyası paylastim bana dedigi laf şu: konudan zip dosyasi indirdim bu zip dosyasini ne yapayım?
Yani dosyayı indirmemis bile konuya makara yapmak icin girmis. Amacı konuyu şişirmek.
Aynen abi konudada gerekli bilgiyi verdimTamam kardeşim bende okudum yazdıklarınızı sildim bazılarını konu sanırım Zooper widget hazır hava durumu eklentisi onda zip dosyası görmedimanlıyorum neyse sorun yok
Zooper widget için yapılmış bir apk dosyası sanırım zooper widget kurulu olması gerekiyor diyelim ve konu daha fazla dağılmasın.
Aksi durumda gereğini yaparım. @Bahadir_fb emeğine sağlık kardeşim tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?