Galaxy s4 yakınlık sensörü sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alexandro06

Konu Sahibi
Galaxy s4 yakınlık sensörü sorunu
Arkadaşlar merhaba,
Telefonu arama sırasında kulağımıza götürdüğümüzde devreye giren sensör,kulaktan çekince devre dışı kalıp tekrar ekran gelir bilirsiniz, fakat benim s4 son günlerde sensör devreye giriyor,fakat telefonu kulaktan çekince sensörden çıkmıyor.hatta bazen ekran tuşlarıyla bile ekranı açamıyorum.biriyle konuşmayi bitirirken karşı tarafın kapatmasını beklemem gerekiyor.bu sorunu yaşayan benzer arkadaşlar varmı acaba?

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
bende bu sorunu yaşıyorum biraz araştırdım ışık sensörüne giren toz nedeniyle bu sıkıntının olduğunu söylüyorlar başka bi nedeni varmı bilmiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor yardımcı olabilecekler yardımlarınızı bekliyoruz.

alexandro06

Konu Sahibi
dostum o halde servise vermeden yapılmaz sanırım doğrumu?

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
büyük ihtimal o şekilde olur ya ama inşallah başka bir çözümü vardırda cihazı servise vermek zorunda kalmayız

alexandro06

Konu Sahibi
büyük ihtimal o şekilde olur ya ama inşallah başka bir çözümü vardırda cihazı servise vermek zorunda kalmayız
dostum ben çözdüm meseleyi.telefonunun kılıfı varsa kılıfı çıkartıp, arka kapağinida çıkardıktan sonra ahize kısmına,telefonun üst kısmına,kapaği cıkardıktan sonra arka tarafın üst kısmına güçlüce 30-40 saniye üfledim,sensörün oldugu kısmın önünü iyice sildim, telefon düzeldi.birde sen dene istersen.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
kardeşim ben yaptımda aynı sorun devam ediyor sen tam olarak nereye üfledin

alexandro06

Konu Sahibi
dostum ahizennin oraya.bide arka kapagi açtim ahizenin denk geldi boşluk kısımlarına sert bi şekilde 5-10 kere üfledim

fatihharani

Üye
bendede aynı sorun vardı servise gönderdim anakart değişimi yapıldı sorun çözüldü

amorxx33

Üye
Android 5 e geçti. 1-2 sefer düzgünce çalıştıktan sonra bu sorunu yapmaya başladı. Telefonu kırma noktasına kadar getirdi. Üfledim yine olmadı. Toz girecek bisey de olmadı daha 5 aylık bi telefon titiz de kullanırım. Yurt dışından aldığım için garantisi de yok. Teknik arızası mi var yoksa android 5 ten mi kaynaklaniyor bu sensor hatası?

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Yazilimla alakali oldugunu sanmiyorum ben fön makinasi tuttum baya 2 gün falan calisti sonra yine ayni oldu titiz kullansanda toz giriyor sanirim s4 lerde oluyormus bu toz girme olayi.

keops27

Üye
hacılar bendede aynı sorun vardı ekran değişimi yapıldı sensör gözünde band yapıştırılıymış onu çıkarınca düzeldi

sat s3 al

sat s3 al

Üye
bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520

Misafir

sensöre giren tozdan kaynaklanıyor bu sorun cihazı sökebilirseniz sensörü temizleyip takarsanız sorun kalmıyo ben bu şekilde hallettim şuan sorun yok

feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
Bende arada oluyor bu arada düzeliyor

Üst Alt