Galaxy S4′ün yeni resimleri sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
Ben s3 un pil performansina bayiliyorum note 2 m olsa dusunemiyorum artik

aleranol

Üye

Alışmam sadece birkaç saatimi aldı

O değilde bu meretin şarjı halen %34 dün telefon geldiğinden beri şarja takmadım pil performansı şaşırttı hakkaten

Bana not2nin pili yetmiyor. Günde 5 saat 3g 2.5 saati online oyun. 5 saat müzik. Birazda başka oyunlar wifi vs. Bir bakışın pil % 29 % 13 herkes iyi diyor bendemi sorun var? Yoksa aşırı mı kullanıyorum?

PriZm

Üye

Bana not2nin pili yetmiyor. Günde 5 saat 3g 2.5 saati online oyun. 5 saat müzik. Birazda başka oyunlar wifi vs. Bir bakışın pil % 29 % 13 herkes iyi diyor bendemi sorun var? Yoksa aşırı mı kullanıyorum?

Sana iyi dayanıyor telefon

Konu Sahibi

daha ne istiyon işte

aleranol

Üye
Valla ben bu konuda detayciyim

Konu Sahibi
tamamda bundan yükseği zaten olmaz şuan senin aldığın bu performansı hangi akıllı telefon veriyorki ?

ben s3'le neredeyse internet & Oyun & Multimedya yapıyorum okuldan eve gelince şarj %19-%12 civarına iniyor fakat derste kullanmıyorum sadece tenefüslerde kullanıyorum yani yoğun kullanım olsa nasıl olur merak ediyorum cihazımda problem yok Annem'in S3'ü de aynı

- - - Eklendi - - -

internet wi-fi'den değil 3G şebekesinden oyunlarda kaliteli grafikli oyunlar (bkz.Dead Triagle Grafik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...