Galaxy S4 teki gibi telefonu, telefona dokunmadan kontrol etmek mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 teki gibi telefonu, telefona dokunmadan kontrol etmek mümkün mü?
Evet arkadaşlar Samsung Galaxy S4 teki air gesture özelliğini diğer android telefonlarda kullanmak mümkün mü, bunu mümkün kılan uygulama var mı, tam olarak olmasa da kısıtlı olarak sunan uygulama da olabilir böyle bir şey var mı?

Eray1910

Üye
Galaxy S3 ve Note 2 için güncelleme gelince S4 gibi özelliklere sahip olacak deniliyor ama tam olarak hangi özellikler bilmiyorum belki içinde o özellikte vardır güncellemenin.

TahaTM

TahaTM

Üye
Kardeşim O S3 De De Var Yani Kardeşim Elini Sağa Kaydır Dokunmadan Sağ Taraftan Telefonun Ekran Görüntüsünü Alır Yani O ön Kamera İle İlgili Sorun Onun İçin Mesela Bnm Telefona olmaz Bnm Telefon Samsung Galaxy Mini Mesela Onda ön Kamera Yok...

OğuzcanAbi

Üye
Olmaz sonradan kazanilabilecek bi ozeeliik degil :)

blacktalon

blacktalon

Üye
bence olur kameraya sensor ozelligi yazilimi ile birseyler katilir ama bunu sadece samsung yapar bence

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
bilmem biliyor musunuz wave control diye bir uygulama var ve ön kamerayı kullanarak bazı uygulamalar üzerinde dokunmadan kontrolü sağlıyor. Ben de merak ettim acaba buna benzer uygulamalar var mı diye.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
arkadaşlar s4deki sensörler yardımıyla oluyor kamera ile değil

.caner.

.caner.

Üye
Soldaki sensörü kapatınca algılayamıyor telefon. Kamera sayfa takibi , akıllı duraklatma vs.de işe yarıyor.

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Evet arkadaşlar Samsung Galaxy S4 teki air gesture özelliğini diğer android telefonlarda kullanmak mümkün mü, bunu mümkün kılan uygulama var mı, tam olarak olmasa da kısıtlı olarak sunan uygulama da olabilir böyle bir şey var mı?

hocam http://www.maxicep.com/android-genel/general-mobile-discovery-ana-konu-813913.html bu konuda s3 için 4.2.2 yayınladım

altta videosuda var. hangi özellikler eklendiğini gösteriyor. iyi forumlar.

Üst Alt