Galaxy S4 Soundalive çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

fosforr

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Soundalive çalışmıyor
Arkadaşlar selamlar.

Son güncelleme ile lollipop 5.01 güncellemesini yükledikten sonra soundalive hangi ses özelliğini seçersem seçeyim bir fark olmuyor. Bilgisi veya bu arıza ile karşılaşan var mı?

alfasenturi

alfasenturi

Üye
aynı sorun 5.01 yükledikten sonra bende de var

murat684

Üye
aynı sorun bendede var nasıl çölülecek bilmiyom aceba yeni bi güncelleme daha gelirmi konuyu forum donanıma taşıdım sizde bulabilirsiniz

fosforr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung canlı desteğin dediğine göre; telefonun yedeğini aldıktan sonra sim ve sd kartı çıkarıp, telefonu fabrika ayarlarına getirmek lazımmış. Eğer olmazsa başka bir yol var mı diye sorduğumda ise işe yaramazsa teknik servisinize getirmeniz lazım dedi.

Sonuç ise hiçbir işe yaramadı bende. Siz de işe yarar mı bilemem

NowaPlus96

Üye
Arkadaşlar bendede kamera flashı çalışmıyordu ve birkaç yazılımsal hata vardı. Formatlayınca hem sistem hızlandı hemde sorunlar düzeldi. Formatlarsanız belki düzelir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
SoundALİVE ne işe yarıyor?

NowaPlus96

Üye
SoundALİVE ne işe yarıyor?

Valla hiç bilmiyorum. S4ü boşuna almışım. 1 tane özelliğini kullanmadım. Tek iyi yanı bu uygulamayı yada oyunu kaldırırmı diye düşünmüyorum ki bi tek Facebook ve Twitter uygulamalarını kullanıyorum ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende note 3 var S4 ile yazılımı neredese birebir o yüzden merak ettim. Ben samsung müzik çalarını kullanmıyorum marketten poweramp satın aldım androidin rezalet kulaklık ses kalitiseni örtüyor. Parasını hak ettiğini kanıtldı bana.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bi tür ekolayzır note 2 de ise s5 romu kurunca yaşamıştım sorun yazılımsal

Üst Alt