Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
İlk zamanlarda hiç bir sıkıntı yoktu ama 2 3 ay sonra şişmeye başladı.
aynen lolipop yüklemeyenler hiç yüklemek için heveslenmesin!!! donmaya bile başladı bende. 5.1 güncellemesi alırsa belki o zman düzelebilir ama alıp alamayacağı da meçhul o yüzden yüklemeyenler beklesin bence...

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
aynen lolipop yüklemeyenler hiç yüklemek için heveslenmesin!!! donmaya bile başladı bende. 5.1 güncellemesi alırsa belki o zman düzelebilir ama alıp alamayacağı da meçhul o yüzden yüklemeyenler beklesin bence...
5.1 alamama ihtimali var. Ram temizleyici ile temizlediğinizde aynı mı peki ?

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
5.1 alamama ihtimali var. Ram temizleyici ile temizlediğinizde aynı mı peki ?
Kendi ram temizleyicisi ile temizlemek de bir işe yaramıyor. Şimdiye kadar 5-6 defa donsada can sıkıyor. Donduğu zamab da batarya çıkarmadan düzelmedi.
Sen yüklemediysen bence 5.1 verilmediği sürece geçme derim ben. Tamam görsel olarak güzel ama donacaksa hiç olmasa da olur.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Kendi ram temizleyicisi ile temizlemek de bir işe yaramıyor. Şimdiye kadar 5-6 defa donsada can sıkıyor. Donduğu zamab da batarya çıkarmadan düzelmedi.
Sen yüklemediysen bence 5.1 verilmediği sürece geçme derim ben. Tamam görsel olarak güzel ama donacaksa hiç olmasa da olur.
advanced task manager uygulamasını bi dene 580 MB ta kadar indirdi kitkatta.

Dört gözle bekliyorum gelmesini. Belki sorunları giderilmiş bir güncelleme gelebilir bakacaz artık.

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende donmadan dolayı bataryayı çıkartmak zorunda kalmadım hiç. Anlık 3, 5 saniyelik donmalar yaşıyorum. Rehber durduruldu, klavye durduruldu vb. hatalar alıyorum.

Sciondar

Sciondar

Üye
Bende lolipopdayım arasıra touchwiz durduruldu hatası alıyorum kendi tarayıcısı takılıyor bide oyunlarda performans düştü odinde eski romu yükleyebiliyor muyum mesela 4.4?

byAndroid

byAndroid

Üye
Yükleyebilirsiniz

ahmetsuha525000

Üye
Arkadaşlar telefonumun garantisi bitmek üzere 1-2 hafta kaldı
garanti bittikten sonra sistemi değiştirsek sıkıntı olur mu?

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Mesaj gönderemiyorum. Mesajlar uygulamasının tüm izinleri tamam. Mesaj merkez numarası da tamam. Romu yeniden kurdum o da tamam ama mesaj yollayamıyorum. Başka telden yollaya biliyorum.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
S4'e Lolipop 5.1 gelir mi sizce?

byAndroid

byAndroid

Üye
Kesin mi gelmeyeceği bence gelir

Üst Alt