Silinen üye 2362831
Kapalı Hesap
Stabillik nasıl kitkata göreOdinle Rusya romunu kurdum ama felaket şarj yiyor, resmen içiyor.
Stabillik nasıl kitkata göreOdinle Rusya romunu kurdum ama felaket şarj yiyor, resmen içiyor.
İlk zamanlarda hiç bir sıkıntı yoktu ama 2 3 ay sonra şişmeye başladı.Stabillik nasıl kitkata göre
aynen lolipop yüklemeyenler hiç yüklemek için heveslenmesin!!! donmaya bile başladı bende. 5.1 güncellemesi alırsa belki o zman düzelebilir ama alıp alamayacağı da meçhul o yüzden yüklemeyenler beklesin bence...İlk zamanlarda hiç bir sıkıntı yoktu ama 2 3 ay sonra şişmeye başladı.
5.1 alamama ihtimali var. Ram temizleyici ile temizlediğinizde aynı mı peki ?aynen lolipop yüklemeyenler hiç yüklemek için heveslenmesin!!! donmaya bile başladı bende. 5.1 güncellemesi alırsa belki o zman düzelebilir ama alıp alamayacağı da meçhul o yüzden yüklemeyenler beklesin bence...
Kendi ram temizleyicisi ile temizlemek de bir işe yaramıyor. Şimdiye kadar 5-6 defa donsada can sıkıyor. Donduğu zamab da batarya çıkarmadan düzelmedi.5.1 alamama ihtimali var. Ram temizleyici ile temizlediğinizde aynı mı peki ?
advanced task manager uygulamasını bi dene 580 MB ta kadar indirdi kitkatta.Kendi ram temizleyicisi ile temizlemek de bir işe yaramıyor. Şimdiye kadar 5-6 defa donsada can sıkıyor. Donduğu zamab da batarya çıkarmadan düzelmedi.
Sen yüklemediysen bence 5.1 verilmediği sürece geçme derim ben. Tamam görsel olarak güzel ama donacaksa hiç olmasa da olur.
Bende lolipopdayım arasıra touchwiz durduruldu hatası alıyorum kendi tarayıcısı takılıyor bide oyunlarda performans düştü odinde eski romu yükleyebiliyor muyum mesela 4.4?
Bende odinle Kitkat'a dönmek istiyorum ama sayaç artıyormuş.Yükleyebilirsiniz
Benim garanti 10 gün önce bitti rahatım o yöndeBende odinle Kitkat'a dönmek istiyorum ama sayaç artıyormuş.
Benimde garanti bitti ama nedense Periscope S4'ün kitkat sürümlerinde çalışmıyor o yüzden dönemiyorum.Benim garanti 10 gün önce bitti rahatım o yönde
Bilgin varsa birşey olmazArkadaşlar telefonumun garantisi bitmek üzere 1-2 hafta kaldı
garanti bittikten sonra sistemi değiştirsek sıkıntı olur mu?
Samsun şu anda s6 satmak için elinden geleni yapıyor. Yani hayır. GelmeyecekS4'e Lolipop 5.1 gelir mi sizce?

İçimi ferahlattın sağolSamsun şu anda s6 satmak için elinden geleni yapıyor. Yani hayır. Gelmeyecek![]()

Bence de gelmesi lazım çünkü bu Lolipop 5.0.1 gerçekten sorunlu.Kesin mi gelmeyeceği bence gelir