osnakli
Üye
Benim Başıma geldi biliyorum imei kopyaladılar ağda Kayıtlı değil hatası veriyordu. İmenizi e devlet üZerinden ya da sorgulama sitelerinden sorun.imei doğru
Benim Başıma geldi biliyorum imei kopyaladılar ağda Kayıtlı değil hatası veriyordu. İmenizi e devlet üZerinden ya da sorgulama sitelerinden sorun.imei doğru
O zaman orijinal bi room atıp deneyin geriye başka seçeneğiniz kalmıyor eğer orijinalde de aynı hatayı verirse başka kart deneyin.imei doğru s4 üzerine kayıtlı
şayet bataryayı takınca kendi kedne açılıyorsa power tuşu takılı kalmıştır bi göstein tamirciyeTelefonum samsung galaxy s4 gt-i9500 ekranında takılıyo kapanıyor kendiliğinden açılıyor. bataryayı çıkarıyorum takıyorum yine kendi açılıyor yardım eder misiniz
Wifi simgesinin ekran görüntüsünü alabilirmisin?bi sorunum var wifi hiç açmıyor soluk renkte kalıyor sammobileden lolipop sürümünü bile indirip denedim çözüm olmadı model i9500 ne yapmam gerekiyor ?
Evet alayımWifi simgesinin ekran görüntüsünü alabilirmisin?
Şimdi kesin eminim senin wifi anteninin degismesi lazım.Evet alayım
buyur
Öyle olacak maalesef. Ya kendin gidip alıp içindekini değiştireceksin veya bilen bir telefoncuya yaptıracaksın samsung servise versende parayla yaparlar bence ama? Roota bakmıyor çoğu.Yani teknik desteğin el atması lazım öyle demi ?
Bi buzluğa atıp deniyim bakalım , yok samsung servise götürmem var telefoncu tanıdıklar teşekkür ederim ilgin içinÖyle olacak maalesef. Ya kendin gidip alıp içindekini değiştireceksin veya bilen bir telefoncuya yaptıracaksın samsung servise versende parayla yaparlar bence ama? Roota bakmıyor çoğu.