Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
imei doğru s4 üzerine kayıtlı

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
farklı hatlarda denedim olmuyor orjinal rom yüklüyorum bakalım ne olcak

musti2091

Üye
Telefonum samsung galaxy s4 gt-i9500 ekranında takılıyo kapanıyor kendiliğinden açılıyor. bataryayı çıkarıyorum takıyorum yine kendi açılıyor yardım eder misiniz

osnakli

osnakli

Üye
Telefonum samsung galaxy s4 gt-i9500 ekranında takılıyo kapanıyor kendiliğinden açılıyor. bataryayı çıkarıyorum takıyorum yine kendi açılıyor yardım eder misiniz
şayet bataryayı takınca kendi kedne açılıyorsa power tuşu takılı kalmıştır bi göstein tamirciye

EsnkL

Üye
Merhaba arkadaşlar

Samsung S4 mini kullanıcıyım telefonum çok çabuk ısınıyor ve yeniden başlatıyor bi kac arkadaşımda aynı telefonu kullanıyor onlarınkı ısındıgı zaman falan yenıden baslatmıyor oyun oynarken internette cok takıldıgım zaman ve sarjdayken kullandıgım zaman daha cok yapıo bıllassa oyun oynarken garantıye gonderdım yazılım yuklemesı yapmıslar gonderdıler aynı sureklı ıkıncı bı telefonum olmadıgı ıcın hep aksattım gonderemedım tekrar bunun bı yolu caresı var mı ?

ta2omer

Üye
Öncelikle Bütün Maxicep forum ailesine selamlar..
İrandan GEtirtip Kayit ettirdiğim GT-İ9500 s4 telefonuma 4.4.2 güncellemesi yaptikdan sonra baya kullandım sonra samsung uygulamalarından sıkıldığım için Cihazı rootladım Ayarlar / erişilebilirik / Bildirim Hatırlatıcısını actığımda bildirim varmış gibi ses cıkartıyor bu sorun yaklasık 4.4.2 cıktığından beri deniyorum ve bu problem hep var en son bu gün kies yükleyip güncelledim telefonu Ana band sürümü 9500XXUGNF6 oldu güncellemeden sonra tekrar rootladım yine olmadı .cihaza hafıza kartı takınca bildirim hatırlatıcısı kendi kendine uyarı veriyor..bu sd kartta problem vardır deyip 2 3 tane farklı sd kartla denedim yine atnı problem. Yaptiklarımı sırasıyla yazayım.
cihaz 4.4.2 ye güncelledikten sonra hata almaya basladım..
rootlayip orjinak 4.4.2 türkiye stock roomu yükledim yine olmadı
calısan uygulamalar altında BadgeProvider veriyi sil durdur yeniden baslat yaptim olmadı.
sıfırdan rootladım sıfır sd kartla denedim .. google hesabını giriyorum 5 dk sonra baslıyor problem.... Yardımlarınız için Cok teşekkür Eder İyi forumlar Dilerim... ÖMER ÇAKMAK

ysfkrbt

Üye
ya ben 2. els4 aldım 4.2.2 gösteriyo ama csc farklı ülke bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmamgerek ve şuan andriod 4.4.2 kulanıyo s4 ler yardımcı olursan sevinirim

csc thr gösteriyo

manolyam63

manolyam63

Üye
sasung s 5 ıle ılgılı bır haber var mı

stuxnet

stuxnet

Üye
bi sorunum var wifi hiç açmıyor soluk renkte kalıyor sammobileden lolipop sürümünü bile indirip denedim çözüm olmadı model i9500 ne yapmam gerekiyor ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bi sorunum var wifi hiç açmıyor soluk renkte kalıyor sammobileden lolipop sürümünü bile indirip denedim çözüm olmadı model i9500 ne yapmam gerekiyor ?
Wifi simgesinin ekran görüntüsünü alabilirmisin?

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
stuxnet

stuxnet

Üye
Yani teknik desteğin el atması lazım öyle demi ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefonu buzluğa kpy 3-5 dakika dursun daha sonra çıkar eğer wifi çalışıyorsa aşırı ısınma olduğuna kesin kesin emin olacağım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yani teknik desteğin el atması lazım öyle demi ?
Öyle olacak maalesef. Ya kendin gidip alıp içindekini değiştireceksin veya bilen bir telefoncuya yaptıracaksın samsung servise versende parayla yaparlar bence ama? Roota bakmıyor çoğu.

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
stuxnet

stuxnet

Üye
Öyle olacak maalesef. Ya kendin gidip alıp içindekini değiştireceksin veya bilen bir telefoncuya yaptıracaksın samsung servise versende parayla yaparlar bence ama? Roota bakmıyor çoğu.
Bi buzluğa atıp deniyim bakalım , yok samsung servise götürmem var telefoncu tanıdıklar teşekkür ederim ilgin için

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

stalyosa

Üye
selamlar arkadaşlar i9505 modeli s4 ümü rootladım daha sonrada cyanogenmod 12 romunu yüklemeye çalıştım fakat elime yüzüme bulaştırdım.anlamadığım işlere bulaştım anlıcağınız telefonu eski haline orjinal yazılımına döndürmek ve unroot yapmak istiyorum knox sayacı önemli değil yurtdışı cihazı zaten garanti yok lütfen yardımcı olunnnn...

Üst Alt