Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Download moda girerken Warning hatası veriyor. Custom Rom felan bisler diyor ses acmaya basarsam devam ses kapamaya basarsam yeniden başlatiyor. Lutfen acil yardım edin.
Verdiği hata değil uyarı değerli arkadaşım.Download mode stock yada uyarlanmış yazılımları Odin programı ile yüklemek için girilen mod bölümüdür.Dikkatli bir şekilde işlem yapılmalıdır.Örnek video buradan izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Anil-D

Üye
Sait abi bana 4.2 s bini silinmis link verirmisin

Anil-D

Anil-D

Üye

ben baskada bulamadim son care senden istemek

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

ben baskada bulamadim son care senden istemek
Buyur bakalım bizde yoksa kimsede yoktur :D :polis:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
cok teşekür ederim odinden normal flasliyorum saol abi iyiki varsin

4.2 ye artik gecip sorunsuzca kullanabilirim kafam rahat

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
alaStar

alaStar

Üye
Arkadaşımda esdört varda benim telefonumla karşılaştırınca bazı oyunlarda esdört kasılıyor arkadaşım diyorki benim esdört senin g den daha iyi değil mi neden böyle kasıyor bende bi açıklama yapamadım nedeni nedir?

Anil-D

Anil-D

Üye
Arkadaşımda esdört varda benim telefonumla karşılaştırınca bazı oyunlarda s4 kasılıyor arkadaşım diyorki benim esdört senin g den daha iyi değil mi neden böyle kasıyor bende bi açıklama yapamadım nedeni nedir?
telefonu temizliyomusun wipe data vs yapiyomusun

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
SuperNexus v4 diye bi rom buldum deneyelim bakalım konusunu açarım

firat996

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda stock 4.4.2 (OTA) yüklü şuan. Ama youtube sorunu var. Şimdi stock 4.4.2nin üzerine yine stock 4.4.2 (Sammobile) kurabilirmiyim odinden? Çünkü bu youtube sorunu gerçekten çok sinir bozucu. Yorunlarınızi bekliyorum.

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda stock 4.4.2 (OTA) yüklü şuan. Ama youtube sorunu var. Şimdi stock 4.4.2nin üzerine yine stock 4.4.2 (Sammobile) kurabilirmiyim odinden? Çünkü bu youtube sorunu gerçekten çok sinir bozucu. Yorunlarınızi bekliyorum.
Wipe yapıp Odinle 4.4.2'yi yeniden flaşlayabilirsin.

• Beğen

Üst Alt