abi bugun bataryam geldi suan sarjda iyimidir ögrenecez bakalim4.3 gelsinde yükleyelim gel gel gel diye kafasını forum duvarına vuran bir kaç üye biliyorum.Anında gece çıkar çıkmaz yüklediler.Sonrasında aaaa ne yazıkki 4.3 sürümü downgrade olmuyormuş kurduktan sonra öğrendiler.Hız felakettir unutmayın her konuda
Stabil olsun yayınlanır.
ya dediğinizin aynısını yaptım ama telefonda herhangi bi değişiklik olmadı yani format bile atmadı kendineRica ederim, iyi forumlar.
Rom lama bittikten sonra tekrar kurulumda istemedi hiç bi dosyamda silinmedi anlamadım ben ya. Passed de yazdı öyle çıkardım.
19505XXUEMKECihaz Hakkında bölümündeki baseband bilgisini yazar mısınız?
19505XXUEMKE
Hayır yükledikten sonra ne yapmam gerekiyorki nextmanın konusundakileri yaptım :/ 2 saat felan oldu atalı dahaO zaman sorun yok. Yükledikten sonra Wipe data/cache işlemlerini yapmadınız mı?
bu dediklerinii yaptıktan sonra romu tekrar aynı işlemlerle kurimmi yoksa işlem bitiyormu?Recovery Mode'a (Ses açma+Kilit+Menü tuşları) girin ve wipe data/factory reset yapın sonra wipe cache partition yapın. Ayrıca bununla ilgili üyelerimize ait mesajları inceleyebilirsiniz.
------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------ | Sayfa 198 - MaxiCep
tamam çok teşekkürler Allah razı olsunİşlem bitiyor. Ancak unutmayın, telefondaki tüm verileriniz silinecektir.

bide son bişe soracağım bu yaptığımız rom işlemi normal recovry den yaptığımız formattan ne farkı varGörevimizİyi forumlar.

ne kadara sattinçok şükür şu hantal telefondan kurtuldum. yeni favorim nexus5. jilet gibi telefon
Arkadaslar merhabalar tlefonumu gecen hafta 4.4.2 rus romu yukledim ve ön kamera da basarisiz hatasi almaya basladim... wipi factory reset romu tekrar yukleme vs ne gerekiyorsa yaptim sorun duzelmedi bi bilgisi olan var mi ?
denedim sorun düzelmedi teknik servise götürdüm kamera arızalanmış dediler 55-60 tl masrafı var dedilerbaşka bi firmware yüklemeyi denedinmi ?