Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
Tamam dediğin doğru ama bu guncellemede bastan aşağı degisiklik yapmıyorlar ki 2 3 özellik ekleyip veriyorlar haksizmiyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4.3 gelsinde yükleyelim gel gel gel diye kafasını forum duvarına vuran bir kaç üye biliyorum.Anında gece çıkar çıkmaz yüklediler.Sonrasında aaaa ne yazıkki 4.3 sürümü downgrade olmuyormuş kurduktan sonra öğrendiler.Hız felakettir unutmayın her konuda :oke:

Stabil olsun yayınlanır.

• Beğen
Tepkiler: LimePie, Anil-D ve Senyor Keş
Anil-D

Anil-D

Üye
4.3 gelsinde yükleyelim gel gel gel diye kafasını forum duvarına vuran bir kaç üye biliyorum.Anında gece çıkar çıkmaz yüklediler.Sonrasında aaaa ne yazıkki 4.3 sürümü downgrade olmuyormuş kurduktan sonra öğrendiler.Hız felakettir unutmayın her konuda :oke:

Stabil olsun yayınlanır.
abi bugun bataryam geldi suan sarjda iyimidir ögrenecez bakalim

• Beğen
Tepkiler: Nextman

mustafaytug

Üye
Rica ederim, iyi forumlar.
ya dediğinizin aynısını yaptım ama telefonda herhangi bi değişiklik olmadı yani format bile atmadı kendine :D Rom lama bittikten sonra tekrar kurulumda istemedi hiç bi dosyamda silinmedi anlamadım ben ya. Passed de yazdı öyle çıkardım.

şimdi ben ne yaptım :D

ilk önce factory reset felan atmam lazımmıydı ben direk tel kapatıp dowload bölümüne gelip kurdum?

Son düzenleme:
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Cihaz Hakkında bölümündeki baseband bilgisini yazar mısınız?

mustafaytug

Üye
O zaman sorun yok. Yükledikten sonra Wipe data/cache işlemlerini yapmadınız mı?
Hayır yükledikten sonra ne yapmam gerekiyorki nextmanın konusundakileri yaptım :/ 2 saat felan oldu atalı daha

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
İşlem bitiyor. Ancak unutmayın, telefondaki tüm verileriniz silinecektir.

• Beğen
Tepkiler: mustafaytug
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Görevimiz :) İyi forumlar.

serhat_002

serhat_002

Üye
Arkadaslar merhabalar tlefonumu gecen hafta 4.4.2 rus romu yukledim ve ön kamera da basarisiz hatasi almaya basladim... wipi factory reset romu tekrar yukleme vs ne gerekiyorsa yaptim sorun duzelmedi bi bilgisi olan var mi ?

poq

Üye
çok şükür şu hantal telefondan kurtuldum. yeni favorim nexus5. jilet gibi telefon

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaslar merhabalar tlefonumu gecen hafta 4.4.2 rus romu yukledim ve ön kamera da basarisiz hatasi almaya basladim... wipi factory reset romu tekrar yukleme vs ne gerekiyorsa yaptim sorun duzelmedi bi bilgisi olan var mi ?

başka bi firmware yüklemeyi denedinmi ?

firat996

Üye
Download moda girerken Warning hatası veriyor. Custom Rom felan bisler diyor ses acmaya basarsam devam ses kapamaya basarsam yeniden başlatiyor. Lutfen acil yardım edin.

Üst Alt