Senyor Keş
Üye
telefonu almanyadan aldım almanya sürümümü yükleyim sizce?bide karşıma şöyle bişey çıktı hangisi olduğuna nerden bakabilirim
almanya sürumu iyidir
telefonu almanyadan aldım almanya sürümümü yükleyim sizce?bide karşıma şöyle bişey çıktı hangisi olduğuna nerden bakabilirim
buldum ama indiremiyorum siteden :Salmanya sürumu iyidir
buldum ama indiremiyorum siteden :S
Hangisi?
| Germany | 2013 November | 4.3 | I9505XXUEMKE |
[TBODY] [/TBODY]
Germany 2013 November 4.3 I9505XXUEMKE
germany dbt bölümünde bide telefonda root yok benim imei yedekleyemezmiyim
sizce yapmayımmı o zaman bu işlemi imei gidiyormu kesin olarak.İndirme Linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rootsuz yedekleyemezsiniz.
Sadece her ihtimali düşünmek durumundayız. Imei için de sitemizde böyle bir konumuz var. Mesajları inceleyin belki yedeklemeniz bile gerekmeyebilir.sizce yapmayımmı o zaman bu işlemi imei gidiyormu kesin olarak.
anladım çok teşekkürler bide verdiğiniz link premium üyelik istiyorBen imei gidiyor diye bir şey demedimSadece her ihtimali düşünmek durumundayız. Imei için de sitemizde böyle bir konumuz var. Mesajları inceleyin belki yedeklemeniz bile gerekmeyebilir.
Galaxy S4 GT 9505 İmei Silinen Cihazlar İçin Çözüm - MaxiCep

anladım çok teşekkürler bide verdiğiniz link premium üyelik istiyor![]()
çok sağol inmeye başladıBir de bunu deneyin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok sağol inmeye başladı
çok sağol inmeye başladı
Bu kadar öfkelenecek ne var acaba belirtilen takvim dışında güncelleme gelmedi.Ne zaman geleceği konusunda yeni bir açıklama yok.hep aynı mesajı yazmaktan bıktım ama s4e 4.4 ne zaman gelicek şubat oldu hala ses yok![]()
Yazılım zaten 9505 modellerinde test sırasında hata üstüne hata verdi bu sebeble hiçbir cihaza daha çıkmadı S4 serisindeYok ben sizlere sinirlenmedim lafım samsunga subat oldu test yazilimi gelcekti oda yok ona kızdım size değil
Biliyorum ama sözünde durmuyor samsung bir yazılım çıkarmak bu kadar zor olmamalı ki birde eski amiral gemisi