Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Germany2013 November4.3I9505XXUEMKE
[TBODY] [/TBODY]

germany dbt bölümünde bide telefonda root yok benim imei yedekleyemezmiyim

İndirme Linki:

Rootsuz yedekleyemezsiniz.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sizce yapmayımmı o zaman bu işlemi imei gidiyormu kesin olarak.

yap bence imei yedeğini de al benim bi konum vardı orada nasıl yedek alındıgi yazıyor forumda android cihaz Modifikasyon bölümüne bak bi

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi ve mustafaytug

mustafaytug

Üye
Hepiniz çok sağolun inince sonucu yazcağım tekrar hepiniz çok sağolun.

LimePie

LimePie

Üye
hep aynı mesajı yazmaktan bıktım ama s4e 4.4 ne zaman gelicek şubat oldu hala ses yok :sinir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
hep aynı mesajı yazmaktan bıktım ama s4e 4.4 ne zaman gelicek şubat oldu hala ses yok :sinir
Bu kadar öfkelenecek ne var acaba belirtilen takvim dışında güncelleme gelmedi.Ne zaman geleceği konusunda yeni bir açıklama yok.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
LimePie

LimePie

Üye
Yok ben sizlere sinirlenmedim lafım samsunga subat oldu test yazilimi gelcekti oda yok ona kızdım size değil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yok ben sizlere sinirlenmedim lafım samsunga subat oldu test yazilimi gelcekti oda yok ona kızdım size değil
Yazılım zaten 9505 modellerinde test sırasında hata üstüne hata verdi bu sebeble hiçbir cihaza daha çıkmadı S4 serisinde

LimePie

LimePie

Üye
Biliyorum ama sözünde durmuyor samsung bir yazılım çıkarmak bu kadar zor olmamalı ki birde eski amiral gemisi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Biliyorum ama sözünde durmuyor samsung bir yazılım çıkarmak bu kadar zor olmamalı ki birde eski amiral gemisi

nasıl zor olamaz bir yazılım hemen çıkarsa baştan savma olur ki zaten samsung bu hatayı 4.2.2 de yaptı bırakalim adamlar işini yapsın beklemek daha iyi olur çünkü adamlar hatalari denetliyorlar tam sorunsuz bir yazılım olmasi için beklemek zorundayiz

Üst Alt