Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
arkadasın bataryayı takıp deniyimmi yoksa bi acmayı tekrar denimmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sen bence dedigimi dinle yada nasil yapmak istiyorsan tercih senin

Anil-D

Anil-D

Üye
tmm abi denicem olursa sana cevap veririm olmassada irtibata gecerimtelefonu fabrika ayarlarına döndürsem olmazmı

gsgs1907

Üye
Samsung s4 telimin son 2-3 gundur sarji 4-5 saatte hic kullanmadigim halde bosaliyor.
Ayarlar > diger > pil menusunden sorgulama yaptigimda android os ve android isletim sisteminin bataryayi somurdugunu gordm.Yardimci olurmusunuz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesela bugun cihazi fazla kullanmadım kurulum sonrasi recovery wipe işlemleri önemli.

Örnek şarj değeri

Anil-D

Anil-D

Üye
Recovery wipe nedir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lütfen ses açma + menu + power tusuna basıp cıkan siyah ekranda
Wipe data/factory reset
Wipe cache partion

Bölümlerine sırayla tıklayıp cihazı sıfırlarmısın.Bu cihazını ilk günkü haline sıfırlayacak ve tüm bilgilerin silinecek ona göre yedeklerini al rehber resim vs. sonra uyarmadınız demeyin.
Sana izah ettiğim konu

Anil-D

Anil-D

Üye
Himm tamam abi ama gerek kalmadi ben cihazi düzelttim ama genede saol

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
bulentcan91

bulentcan91

Üye
Saygı değer arkadaşlar S4 hakkında bir sorum olacaktı
Bu güne kadar Nokia kullandım,Samsung hakkında hiç bir bilgim yok.
S4 4.2versiyonlu telefonu yeni aldım ve Wifi üzerinde S4 4.3versiyon gücellemesini yaptım.
hiç memnun kalmadım. nedeni?
Rehperde hem sim, hem cihaz kişileri gösteriyor ve rehper çok ağır açılıyor.
Benim anladığım kadarı ile yazılım üzerine yazılım atmış oldum.
Bunu düzeltmek için hard format atsam düzelirmi?
Saygılarımla şimdiden teşekürlerimi sunarım.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Saygı değer arkadaşlar S4 hakkında bir sorum olacaktı
Bu güne kadar Nokia kullandım,Samsung hakkında hiç bir bilgim yok.
S4 4.2versiyonlu telefonu yeni aldım ve Wifi üzerinde S4 4.3versiyon gücellemesini yaptım.
hiç memnun kalmadım. nedeni?
Rehperde hem sim, hem cihaz kişileri gösteriyor ve rehper çok ağır açılıyor.
Benim anladığım kadarı ile yazılım üzerine yazılım atmış oldum.
Bunu düzeltmek için hard format atsam düzelirmi?
Saygılarımla şimdiden teşekürlerimi sunarım.
Evet ama bilgilerinizin silineceğini unutmayın ve yedeklerinizi alın anlatım konusu imzamda mevcut.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
4.3 sürümü sanırım türkiyeye geldi. Ama telefonda güncellemeleri kontrol ettiğimde en son güncellemelere sahipsiniz yazısı çıkıyo. Eğer sürümle bi ilgisi varsa telefon bilgileri şöyle (telefonu dartyden aldım yurtdışı falan değil)

Anil-D

Anil-D

Üye
Saat basi tetikle gelecektir

bulentcan91

bulentcan91

Üye
Evet ama bilgilerinizin silineceğini unutmayın ve yedeklerinizi alın anlatım konusu imzamda mevcut.

Sn: Nextman ilginiz için çok teşekürler.
Telefon yeni olduğu için hiç bir önemli bilgi yok içersinde sadece yedeğini alırım, fakat anlatım imzada dediğiniz yeri bulamadım formda acaba link paylaşabilirmisiniz.

• Beğen

servet27027

Üye
arkadaşlar 4.2.2 almanya rootlu sürümü(ı9505xxubma) 4.3 umj5 almanya sürümüne yükselteyim dedim odin ile flaşlarken yarıda kaldı ve birkaç defa denememe rağmen bidaha olmadı tekrar 4.2.2 yükleyeyim dedim oda olmadı 4.2.2 pıt dosyasını ve recowery modunu flaşladım sd karttanda recoveri moddan wanam 1.6yı yükledim telefon açıldı ama (kernel is not seandroid enforcing kırmızı yazı ile set warranty bit ise sarı yazı olarak açılma ekranında çıkıyor) onuda geçtim telefonda ses namına hiç bişey yok arama yapamıyorum sesi çıkmıyor arama yaparken ekran siyaha dönüyor ben telefonu nasıl kurtarabilirim bilen birisi yardım ederse çok sevinirim googleden baktım baya yabancıda bu hatadan şikayetçi ama ben cevap bulamadım yardımlarınızı bekliyorum .....

Sciondar

Sciondar

Üye
4.3 sürümü sanırım türkiyeye geldi. Ama telefonda güncellemeleri kontrol ettiğimde en son güncellemelere sahipsiniz yazısı çıkıyo. Eğer sürümle bi ilgisi varsa telefon bilgileri şöyle (telefonu dartyden aldım yurtdışı falan değil)
Bende de aynı sorun var.

servet27027

Üye
ben çözümü buldum kardeş 90tl verdim 4.3 mj5 almanya sürümüne yükselttiler ben ne yaptıysam olmadı ...şuan 4*4 lük herbişeyi çalışıyor arkadaşım benimki klon imei üstelik......

aresbilir

aresbilir

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
Knox kaps ettti cihazi lisans anahtari istiyor ve menuye giris yapamiyorum

Üst Alt