Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ne gibi anlamadım :S

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
tamam :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam 4.3 Tr sürüm sorun nedir?:)

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ya gecende root yapmak istedim yapamadım sonra dedim ben bunu nasıl eski haline getirebilirim düsündüm maxicep ailesinden bi arkadas var ismini vermim ALLAH razı olsun 4.3 sürüm yaptı bende görünce burda paylasanları benim de corba da tuzum olsun die paylasmak istedim bu kadarcık :))

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tuz eklenmistir sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<

jakabey

Üye
4.3 güncellemeden sonra yardım açılmıyor sizde de var mı aynı sorun

Anil-D

Anil-D

Üye
Nasil acilmiyor

ShadowKing18

Üye
Arkadaşlar telefonu benim gibi paralel ithalat olan ACR yazanlar ben dün 4.2.2 sürümüne root atıp cs kodunu tür yaptım sonra 4.3 Türkiye romunu indirip kurdum suan gayet stabil olarak çalışıyor telefonun rootlu olduğunu sanıyordum bugün cvm menüsünde official yazıyordu şaşırdım kota 0 gözüküyor yani ben bu yoldan yaptım arkadaşlar iyi günler

• Beğen
Tepkiler: TAMER TURK ve Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Wifi otomatik bağlanmıyor her girdiğimde şifre istiyor cihazda takılmalar var şarj az gidiyor yapmam lazim klavye degisti ve kelimeleri yanlış anlıyor yardim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Wifi otomatik bağlanmıyor her girdiğimde şifre istiyor cihazda takılmalar var şarj az gidiyor yapmam lazim klavye degisti ve kelimeleri yanlış anlıyor yardim
Cihazındaki sürüm 4.3 mü ?

Anil-D

Anil-D

Üye
Evet

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Lütfen ses açma + menu + power tusuna basıp cıkan siyah ekranda
Wipe data/factory reset
Wipe cache partion

Bölümlerine sırayla tıklayıp cihazı sıfırlarmısın.Bu cihazını ilk günkü haline sıfırlayacak ve tüm bilgilerin silinecek ona göre yedeklerini al rehber resim vs. sonra uyarmadınız demeyin.

Anil-D

Anil-D

Üye
abi telefon acilmiyor dısarıdaydım sarj bitti taktım 2 oldu sarj simdi acmayı deniyom acarken sorun oluştu diyo acılmıyor 4.2 de böyle sorunum olmadı ve telefonu verirsem samsunga veremem babam dedi bozarsan yaptırmam diye ne yapacam bu sade bende degil arkadasda yapmıs ondada aynı ne yapıcam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sarj tamamen dolsun telefonu hiç bir şekilde bağlantı olmadan yapacaksın islemi.Ayrica ayni cihazi hepimiz kullaniyoruz bende bahso geçen sorunlar olmadı.

Anil-D

Anil-D

Üye
telefonu hala acamadımm şarjda yoksendemi 4.3 ü kullanıyosun

Anil-D

Anil-D

Üye
bu dedigin seyi yaparsam arkadasın ve benim cihazda takılmalar wifi sorunu klavye sorunu düzelecekmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bu dedigin seyi yaparsam arkadasın ve benim cihazda takılmalar wifi sorunu klavye sorunu düzelecekmi
En azından cihaz tamamen yalın durumda iken donanım arızası varmi yokmu daha iyi anlaşılır.

Üst Alt