En son yüklediğiniz launcher yada başka program varmı ?Gün itibari ile şarj sorunu yasadım.Her gün yaptıgım şeyler fakat ekran açık kalma süresi anca 3 saat yetebildi.Normalde 4 buçuk saat oluyor ortalama.Oyunda oynamadım hiç.Bir tek air wiev açık.Sizin ekran açık kalma süreniz ne kadar oluyor? paylaşırmısınız?
bazı ek paketler yada eklentiler sürekli arkaplanda çalışır bu sebeble sordum.ekstra arayüz uygulamaları bana şarj düşmanınova launcher yüklü saf android launcheri ama sorun bugun düzeldi gibi 4 saat kullanım yapabildim

Düşme yada herhangi bir standart dışı bir cihazla şarj etmediniz değilmi ?Arkadaşlar ben 2 hafta öncesine s4 aldım son 5 gündür batarya seviyesi %30 a indiginde telefon kendı kendıne kapanıyor ve acılmaya calısıyor acıldıgında da batarya sevıyesı 0 gosterıyor. Bende buna ıstınaden telı komple sıfırladım uygulamalar vs hepsı sılındı. tekrar sarj sevıyesı %30 un altına ındıgınde tekrar aynı sorun olmaya basladı. Sızce sorun bataryada mı yoksa baska bırseyde mı pazrtesı teknık servıse goturucem gercı ama ordakılere arıza olarak ne dıyebılırım
Anladım cihazınızda herhangi bir root yada bir işlem yapmadıysanız şarj sorunu diye sorununuzu belirtin.Geçmiş olsunyok hayır kendı sarj aletını kullandım
Anladım cihazınızda herhangi bir root yada bir işlem yapmadıysanız şarj sorunu diye sorununuzu belirtin.Geçmiş olsun
Arkadaslar S4 te pile girdigimde mc4,real racing gibi oyunlar kapali olsada gozukuyor.ve sarjim cabuk bitiyor acaba nasil duzelir.4.2.2den kaynaklandigini dusunuyorum.
Teknik olarak kontrol edilir ve gerekenler size yapıldıktan sonra söylenir.Cihazın donanım testide yapılır.herhangı bır root fılan yapmadım aldıgım gıbı cıhaz. Tesekkur ederım. Pekı sızce sıfır bataryamı takarlar yoksa yazılım yukler gerımı verırler...
Abi telefonu Samsung a versem knlar teleservice e mi verir?Teknik olarak kontrol edilir ve gerekenler size yapıldıktan sonra söylenir.Cihazın donanım testide yapılır.
Telefon servis kaydı orada ise onlara verirler.Zaten genelde üst tamir olarak teleservice bakıyor.Abi telefonu Samsung a versem knlar teleservice e mi verir?
Tüh dandikmis orasıTelefon servis kaydı orada ise onlara verirler.Zaten genelde üst tamir olarak teleservice bakıyor.
Brightstar üzerine kayıtlı ama onlar bakmiylrmus TÜRKİYE dedandik olduğunuda nerden çıkardın restoranmı kardeşimTüh dandikmis orasıBrightstar üzerine kayıtlı ama onlar bakmiylrmus TÜRKİYE de
servis orası
bugüne kadar sıkıntılar oldu ama dava dedimmi geri adım attılar ver bişey olmaz 
İphone görünümlü klavyemi ?Abi telefonun klavyesi gibi nasil degistiririm i phone görünümlü
dandik olduğunuda nerden çıkardın restoranmı kardeşimservis orası
bugüne kadar sıkıntılar oldu ama dava dedimmi geri adım attılar ver bişey olmaz
İnşallah