Senyor Keş Üye AnıL-D' Alıntı: 10 gün batarya ölürmü yahu benim 6 7 ay oldu Genişletmek için tıkla ... sa nasılsın
serhat_002 Üye AnıL-D' Alıntı: 10 gün batarya ölürmü yahu benim 6 7 ay oldu Genişletmek için tıkla ... 4.2 de boyle bi problem yoktu 16 saat felan gidiyordu ne olduysa 4.3 gectikten sonra oldu ztn
AnıL-D' Alıntı: 10 gün batarya ölürmü yahu benim 6 7 ay oldu Genişletmek için tıkla ... 4.2 de boyle bi problem yoktu 16 saat felan gidiyordu ne olduysa 4.3 gectikten sonra oldu ztn
Senyor Keş Üye serhat_002' Alıntı: 4.2 de boyle bi problem yoktu 16 saat felan gidiyordu ne olduysa 4.3 gectikten sonra oldu ztn Genişletmek için tıkla ... bende de sarj sorunu var elime para geçse yen8 batarya alacam
serhat_002' Alıntı: 4.2 de boyle bi problem yoktu 16 saat felan gidiyordu ne olduysa 4.3 gectikten sonra oldu ztn Genişletmek için tıkla ... bende de sarj sorunu var elime para geçse yen8 batarya alacam
serhat_002 Üye AnıL-D' Alıntı: Anliyorumda hocam 4.4 de düzelecegini umuyorum Genişletmek için tıkla ... Asabi Geliştirici' Alıntı: bende de sarj sorunu var elime para geçse yen8 batarya alacam Genişletmek için tıkla ... batarya fiyatlari da sordum 120 tl dediler bakalim artik napacaz.. bide 4.4 gelsin onu da gorelim
AnıL-D' Alıntı: Anliyorumda hocam 4.4 de düzelecegini umuyorum Genişletmek için tıkla ... Asabi Geliştirici' Alıntı: bende de sarj sorunu var elime para geçse yen8 batarya alacam Genişletmek için tıkla ... batarya fiyatlari da sordum 120 tl dediler bakalim artik napacaz.. bide 4.4 gelsin onu da gorelim
Senyor Keş Üye serhat_002' Alıntı: batarya fiyatlari da sordum 120 tl dediler bakalim artik napacaz.. bide 4.4 gelsin onu da gorelim Genişletmek için tıkla ... hocam çok pahalı ya valla maliyeti 20tl adamlar 100tl geçiriyor millete kansızlar
serhat_002' Alıntı: batarya fiyatlari da sordum 120 tl dediler bakalim artik napacaz.. bide 4.4 gelsin onu da gorelim Genişletmek için tıkla ... hocam çok pahalı ya valla maliyeti 20tl adamlar 100tl geçiriyor millete kansızlar
Senyor Keş Üye AnıL-D' Alıntı: Batarya 62 Tl hocam kim demisse kaziklamislar Genişletmek için tıkla ... abi 62tl nerede samsungun kendi mağazasinda mi?
AnıL-D' Alıntı: Batarya 62 Tl hocam kim demisse kaziklamislar Genişletmek için tıkla ... abi 62tl nerede samsungun kendi mağazasinda mi?
serhat_002 Üye AnıL-D' Alıntı: Yok hayir avea bayinde Genişletmek için tıkla ... ben sorum 119.90 dedi duz 100 yapalim dedi... bide yan sanayi var onlarda 26 tl dediler
AnıL-D' Alıntı: Yok hayir avea bayinde Genişletmek için tıkla ... ben sorum 119.90 dedi duz 100 yapalim dedi... bide yan sanayi var onlarda 26 tl dediler
Senyor Keş Üye AnıL-D' Alıntı: Yok hayir avea bayinde Genişletmek için tıkla ... abi uyduruk mal olmasın o çakma makma
AnıL-D' Alıntı: Yok hayir avea bayinde Genişletmek için tıkla ... abi uyduruk mal olmasın o çakma makma
Massbattle Üye beyler telefonumda sim sorunu vardı anlatmıştım burda derdimi çözüm bulamadı kimse sonra servise verdim bu gun 21.gün oldu aradım servisi anakartını değiştirmişler çözüm bulamamışlar pz veya salı günü alıcam bakalım ne olacak
beyler telefonumda sim sorunu vardı anlatmıştım burda derdimi çözüm bulamadı kimse sonra servise verdim bu gun 21.gün oldu aradım servisi anakartını değiştirmişler çözüm bulamamışlar pz veya salı günü alıcam bakalım ne olacak
esmeran3 Üye Beyler Batarya değişimi en fazla ne kadar sürdü ? @AnıL-D Kardeşim senin olay nasıl oldu
Nextman Emekli Yönetici AnıL-D' Alıntı: Neyse konuyu kirletmeyelim özür dileriz adminim özele gelin arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Ben bekliyorum sohbetinizi bölmeyim dedim
AnıL-D' Alıntı: Neyse konuyu kirletmeyelim özür dileriz adminim özele gelin arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Ben bekliyorum sohbetinizi bölmeyim dedim
esmeran3 Üye 3 gün derken cihazıda mı alıyorlar yoksa yeni cihazmı veriyorlar yoksa 3 günlügüne yeni bataryamı veriyorlar onu diyorum anıl
3 gün derken cihazıda mı alıyorlar yoksa yeni cihazmı veriyorlar yoksa 3 günlügüne yeni bataryamı veriyorlar onu diyorum anıl
Anil-D Üye Bataryayi aldilar esmeran msj atma admin bizi dövecek özele gel Bak burda sohbete giriyorum gibi oluyor o yuzden vukuat çikmasin lütfen rica ediyorum verdiğim sözleri tutmam gerekiyor
Bataryayi aldilar esmeran msj atma admin bizi dövecek özele gel Bak burda sohbete giriyorum gibi oluyor o yuzden vukuat çikmasin lütfen rica ediyorum verdiğim sözleri tutmam gerekiyor