bende son cümleye gelene kadar kendi içimden diyordum benim class 10 die ama son noktayı iyi koymuşsunuz. giden dosyalar önemli değil saolsn android sistemi google plus sayesinde hemen atıo fotoları onun için sorun olmadı ama olduğu gibi bloke oluyor kart ve foto dahi çekmemeye başlayabiliyor. Bu arada boyut 16GB. Peki bunu nasıl düzeltebiliriz biçimlendirme harici ?
Malesef biraz zor dediğim gibi bunu sebebi dosyaları check edilmesi sırasında siz tabi görmüyorsunuz boyut yani biriktirilen dosya boyutu ne kadar yüksek ise sorun olması okadar yüksek .Karttan alabildiklerinizi alın ve formatlayın ayrıca çeşitli pc'lere bağlantı kurduğunuzda tara ve düzelt işlemini yapmayınız asla.Zira kartınız o anda hem windows hemde android sistemi arasında olduğu için bu tip sorunlar yaşayabilirsiniz.
Son günlerde samsung galaxy s4 gt 19500 telefonum şarjım %20-%30 civarlarındayken kapanıyo. Şarj aletini takıp geri açtığımda ise şarj %0 gözüküyo. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü bilen biri yardım edebilirse sevinirim.
Son günlerde samsung galaxy s4 gt 19500 telefonum şarjım %20-%30 civarlarındayken kapanıyo. Şarj aletini takıp geri açtığımda ise şarj %0 gözüküyo. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü bilen biri yardım edebilirse sevinirim.
Benim sorunum şarjın gitmemesiyle değil bataryamda şişme var artık doğru düzgün açık kalmıyo bile. O yüzden servise götürüp bataryamı değiştiricem yine de teşekkürler =)
Arkadaşlar iyi akşamlar bir problemim var bazen klavyede x tusuna basamiyorum görmüyor diger tum tuslar çalışıyor fakat basili tuttugumda ancak görüyor sonradan düzeliyor boyle bir sıkıntı yasayip cozen oldu mu