taxinomaxis
Üye
Tabiki linkteki factory firmware sürümü yüklemeyi deneyin ancak bilmeniz gereken şey bu rom tüm cihazı sıfırlar
Öncelikle teşekkürler. Bu hangi ülkenin firmware'i oluyor acaba ? Sorun çözüldükten sonra telefondaki hiçbirşey umrumda değil açıkçasıİndirip deneyeceğim Birde bu factory firmware olduğu için odin ile yükleyeceğim herhalde değil mi ?
Arkadaşlar telefonun donanim bilgisine nerden bakabilirim?
Tabiki bu launcher ile alakalı bir durum .Kullandığınız stock launcher ise farkı launcher deneyerek görebilirsiniz.bi soru da ben sorayım
galaxy ace'de ana ekranda kaydırdıkça arka plan resmi de kayıyordu. s4'te var mı ki bu özellik? bulamadım da
Google Play'den bunu yükleyerek bakabilirsin tüm özelliklereLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
go launcher ex kullaninca oluyor tesekkurler nextman
merhaba size birsey tavsiye edebilirim benimde imeilim silinmisti efs pro ile imeil yedekleme ve geri yukleme diye birsey bulmustumpeki ben hiç rom yükleyemeyecekmiyim
Hocam bazı sitelerde aldım bilgiye göre s4 lere 180mb lik 4.3 güncellemesi gelmiş ama benim telefona güncelleme gelmedi bir araştırsan hocam bu konuyu sana zahmet şimdiden teşekkürler
Gelmedi
Ekran görüntüsünü paylaşan bile vargoogle den araştır din mi hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?