Galaxy S4 root hakkında

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 root hakkında
arkadaşlar s4üme root atmak istiyorum ama garantiden çıkıyormuş bununda çözümü yokmuş hala siz olsaydınız atarmıydınız bu arada sürümü 4.3

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Telefonum rootlu, root özgürlüktür bana göre...

0MG90

Üye
Root'u daha sonra geri alabiliyorsunuz, geri alınca da garanti devam eder.

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Android 4.3 sürümünde root geri alınsa bile sayaç sıfırlanmıyor.

Tepkiler: LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynen sıfırlanmıyor peki hocam senin telefonun garantisi devam ediyormu ?

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Hiç garantiye vermedim açıkçası... Sayaçtan dolayı da garanti dışıdır zaten.

Bak kardeşim eğer telefonun 4.3 te ise kingo root hariç diğer bütün root larda telefon garanti dışında kalır. Aynı şey kurduğun rom lar için de geçerli. Çünkü samsung bu 4.3 güncellemesiyle birlikte knox denilen bi zımbırtı ekledi yani artık root rom falan yapınca knox sayesinde sayaç artıyor ve bu sayacı eski haline döndüremiyosun maalesef. Yani şu anlık öyle bakalım belki birileri uğraşıp bi yolunu bulur ve sayaç sıfırlanabilir...

0MG90

Üye
Samsung kullanmadığım için bilgim yok..

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
kingo rootta garanti bozulmuyormu ???

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam eyvallah bakıcam gerçekten öyleyse çok makbule geçer

kardeşim eminmisin bak garanti giderse benim için çok sorun olur
Valla o zaman yapma. Ben denemedim ama @Asabi Geliştirici denemiş ve garanti dışına çıkmamış cihaz. Hatta o bi konu açmıştı kingo rootla ilgili ona bi bak istersen. O konudan sonra cihazını kingo rootla rootlayanların %80 inin sayacı artmamış yani garantisi devam ediyormuş

Tepkiler: Senyor Keş

kardeşim eminmisin bak garanti giderse benim için çok sorun olur

Cihazi niye garantiye verme ihtiyaci duyuyorsun?
Yakin bi zamanda bozmayimi dusunuyorsun cihazi?
Kirilir yada suya düşerse zaten garanti kapsaminda degil geriyede fazla bir garantilik iş kalmiyor zaten. Rootla gitsin

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@LimePie bi sorun olmuyor dostum yotube da vidyosu var adamlar note3 e yaptılar sayaç artmadı WARRANTY BIT:0 yazıyor merak etme kingo android root ile bir sıkıntı çıkmazbenim cihazım zaten sayacı artmış durumda ama başka forumdakiler denediler ve sayaç artmadı sizi temin ederim ki bişey olmuyor kingo android root ile rootlayınca tekrar unroot yaparak garanti kapsamına sokabilirsin

Tepkiler: LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
gerçek tenmi diyorsunuz bakın rootlayacağım şimdi peki sen root attınmı ?

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Evet kingo rootta izlediğim videolarda sayaç artmıyor. Benim root yaptığımda kingo root yoktu. Olsaydı fena olmazdı...

Tepkiler: sarisinboy123