One'ın 4Mp sini normal normal pixellerle karıştırmamak lazım Kısaca dendiği gibi ULTRAPIXEL normal telefonlardaki sensörlerden 2-3 kat daha fazla ışık alabiliyor sanırım imagechip 2 diye bir görüntü işleyici bir chipte bulunuyor yani diyeceğim o kadarda boş bir kamera değil
ben olsam yine htc one alirdim heralde cunku lg pek gozum tutmuyor ekrani ve performansi iyi diyorlar ama one da takilip duran bi alet degil sense 5 akiyor diyebiliriz Ve beats+boomsound ile muzik keyfi ayri guzel
BEN XPERİA Z KULLANICISIYIM İLK ÇİKTİĞİ ZAMANLAR TASARIMI İÇİN 1800TL VERİP ALDIM AMA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM SİZCE NE ALMALIYIM BEĞENDİĞİM Bİ TELEFON İÇİN 1900 BİLE VERİRİM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
BEN XPERİA Z KULLANICISIYIM İLK ÇİKTİĞİ ZAMANLAR TASARIMI İÇİN 1800TL VERİP ALDIM AMA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM SİZCE NE ALMALIYIM BEĞENDİĞİM Bİ TELEFON İÇİN 1900 BİLE VERİRİM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
Nexus 5 tam anlamıyla 24 ekim de googlenin fuarında tanıtılacak ama sızdırılan bilgilere göre nexus 5in g2 den daha düşük özlikleri war örneğin g2nin 13 mp kamerası warken Nexus 5. İn 8 mp kamerası war. Nexus 5 in 16 gb liğının bataryası lg g2 den daha düşük g2nin 3000 mah. Nexus 5in 2800 mh. Ekran olrakda lg g2 daha büyük nexusun 4.8 inc iken g2nin 5.2 inc bundan dolayı. LG G2