Invoke Üye Farketmez, büyük farklar yok... Bütçe artıyorsa, (sonuçta fiyat farkı var) note3'ün özellikleri çok iyi
Farketmez, büyük farklar yok... Bütçe artıyorsa, (sonuçta fiyat farkı var) note3'ün özellikleri çok iyi
aksitman Üye Konu Sahibi Arkadaşlar lg g2 almaya karar werdim hem tasarımı hem performansı iyi hemde fiyatı diğerlerine göre daha düşük herkese teşekür ederim )))))))
Arkadaşlar lg g2 almaya karar werdim hem tasarımı hem performansı iyi hemde fiyatı diğerlerine göre daha düşük herkese teşekür ederim )))))))
Invoke Üye aksitman' Alıntı: Arkadaşlar lg g2 almaya karar werdim hem tasarımı hem performansı iyi hemde fiyatı diğerlerine göre daha düşük herkese teşekür ederim ))))))) Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun
aksitman' Alıntı: Arkadaşlar lg g2 almaya karar werdim hem tasarımı hem performansı iyi hemde fiyatı diğerlerine göre daha düşük herkese teşekür ederim ))))))) Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun
aksitman Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle hayırlisi neyse o olur inşallah
-qarapapaq-' Alıntı: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle hayırlisi neyse o olur inşallah
LG.G2.32GB Üye aksitman' Alıntı: Arkadaşlar lg g2 almaya karar werdim hem tasarımı hem performansı iyi hemde fiyatı diğerlerine göre daha düşük herkese teşekür ederim ))))))) Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun pişman olmucaksın kullanıyorum çok iyi
aksitman' Alıntı: Arkadaşlar lg g2 almaya karar werdim hem tasarımı hem performansı iyi hemde fiyatı diğerlerine göre daha düşük herkese teşekür ederim ))))))) Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun pişman olmucaksın kullanıyorum çok iyi
aksitman Üye Konu Sahibi Erdemcann' Alıntı: ne için arıyorsun mesela oyun - müzik ? Genişletmek için tıkla ... Performans, tasarım batarya gücü, ısınma süresi...
Erdemcann' Alıntı: ne için arıyorsun mesela oyun - müzik ? Genişletmek için tıkla ... Performans, tasarım batarya gücü, ısınma süresi...
LG.G2.32GB Üye aksitman' Alıntı: Performans, tasarım batarya gücü, ısınma süresi... Genişletmek için tıkla ... performans g2 batarya g2 ısınma da katılamıcam i5 gibi değil tabi
aksitman' Alıntı: Performans, tasarım batarya gücü, ısınma süresi... Genişletmek için tıkla ... performans g2 batarya g2 ısınma da katılamıcam i5 gibi değil tabi
Rainesto Üye aksitman' Alıntı: Performans, tasarım batarya gücü, ısınma süresi... Genişletmek için tıkla ... g2 almalısın s4 beklentinin çok altında kaldı g2nin performansı-tasarımı iyi
aksitman' Alıntı: Performans, tasarım batarya gücü, ısınma süresi... Genişletmek için tıkla ... g2 almalısın s4 beklentinin çok altında kaldı g2nin performansı-tasarımı iyi
Türe Üye LG.G2.32GB' Alıntı: performans g2 batarya g2 ısınma da katılamıcam i5 gibi değil tabi Genişletmek için tıkla ... iPhone 5 gibi değil derken ?
LG.G2.32GB' Alıntı: performans g2 batarya g2 ısınma da katılamıcam i5 gibi değil tabi Genişletmek için tıkla ... iPhone 5 gibi değil derken ?
mythRex Üye xperia z var ve bu yazdığın telleri almayı düşünüyorsan 3310 kullan xperia z açık ara önde görüyorum şahsen
xperia z var ve bu yazdığın telleri almayı düşünüyorsan 3310 kullan xperia z açık ara önde görüyorum şahsen
LG.G2.32GB Üye Türe' Alıntı: iPhone 5 gibi değil derken ? Genişletmek için tıkla ... yani kasa plastik ya ondan ısınmayı daha belli ediyor
Türe' Alıntı: iPhone 5 gibi değil derken ? Genişletmek için tıkla ... yani kasa plastik ya ondan ısınmayı daha belli ediyor
Türe Üye LG.G2.32GB' Alıntı: yani kasa plastik ya ondan ısınmayı daha belli ediyor Genişletmek için tıkla ... Aslında alüminyumun daha çok belli etmesi lazım ama plastik zor atıyor doğru
LG.G2.32GB' Alıntı: yani kasa plastik ya ondan ısınmayı daha belli ediyor Genişletmek için tıkla ... Aslında alüminyumun daha çok belli etmesi lazım ama plastik zor atıyor doğru
LG.G2.32GB Üye Türe' Alıntı: Aslında alüminyumun daha çok belli etmesi lazım ama plastik zor atıyor doğru Genişletmek için tıkla ... o kadar da olsun abi modern combat 4 oynuyoruz
Türe' Alıntı: Aslında alüminyumun daha çok belli etmesi lazım ama plastik zor atıyor doğru Genişletmek için tıkla ... o kadar da olsun abi modern combat 4 oynuyoruz
Türe Üye LG.G2.32GB' Alıntı: o kadar da olsun abi modern combat 4 oynuyoruz Genişletmek için tıkla ... Boru değil
LG.G2.32GB' Alıntı: o kadar da olsun abi modern combat 4 oynuyoruz Genişletmek için tıkla ... Boru değil