Galaxy S4 Mini yeni görseller sızdırıldı

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Mini yeni görseller sızdırıldı
Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S IV‘ü de geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurdu. 4.99″ FD ekranı ve diğer üst düzey donanım ve yazılım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Samsung’un aynı bir önce ki amiral gemisinde olduğu gibi Galaxy S IV‘ün de Mini versiyonunu sunacağı bilgileri gelmişti.

Samsung Galaxy S IV Mini’nin ilk görselleri ve detayları ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Galaxy S IV Mini 4.3″ büyüklüğünde ve qHD (960×540 piksel) çözünürlüğünde ekran ile gelecek. 1.6Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alacak.

Samsung Galaxy S IV Mini hem tek hem de çift sim kart desteğine sahip versiyon olarak sunulacak. Model numarası GT-I9190 olacak. Google 4.2.2 Jelly Bean ile gelecek olan yeni akıllı telefon Haziran ya da Temmuz ayında satışa sunulacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Pro.Leon

Üye
Samsung uda durdurabilene askolsun.

Tepkiler: Heroata

muzocuk.

Üye
yeter yahuu hep ayni telefonlari gormekten biktik birisi bi seri tutacak ona kadar goturecek on tanede minisini cikaracak su ces 2013 te tanitilan kivrilabilen telefonlar piyasaya surulsede kurtulsak

MrExpert

Üye
Daha iyi birşey beklerdim açıkcası Sözde 4s ten iyi bir cihaz olacağı söyleniyordu ama bu cihaz 4s e göre vasat performans verecektir.

Haydar

Emekli Yönetici
fena değil

Kerim.

Üye
Daha iyi birşey beklerdim açıkcası Sözde 4s ten iyi bir cihaz olacağı söyleniyordu ama bu cihaz 4s e göre vasat performans verecektir.

Hic bir android 4s veya 5 ile karsilastirilamaz hence.birak minisini normal s4 bile 4s in stabilligini verecegini sanmam

Heroata

Üye
Tesekkurler ama dekoru kotu

MaxipmaN

Üye
tipi iğrenç tabi şaşmamalı her zamanki gibi samsung doğan l,sl,slx gibi sürekli aynı şeyleri çıkarıp duruyor

S3,S3mini S4 S4mini bu 4 cihazı yanyana koyduğumuz zaman hep aynı gibi geliyor bana.

Ufak farkları var sadece.

Keşke S3 ile S4'ü uzaktan görünce ayırt edebilsek

Güzel bir cihaz uzun zamandır çıkmasını bekliyordum birde samsung her telefonunda hemen hemen aynı tasarımı kullanıyor ya birinin kasası daha ince olur yada daha uzun

serihan

Üye
4s ten kat kat daha iyi ve 5 ten daha da iyi 5s ten değil ama olsun bu telefon s3 ten bile daha iyi. Görmeden konuşma!

fk555897

Üye
4s ten kat kat daha iyi ve 5 ten daha da iyi 5s ten değil ama olsun bu telefon s3 ten bile daha iyi. Görmeden konuşma!

Çift çekirdekli Android'li telefon iPhone 5'ten iyi diyorsan telefon hakkında bir bilgin yok senin.