Karşılaştırma Galaxy S4 mini vs Xperia SP ?

Sponsorlu Bağlantılar

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 mini vs Xperia SP ?
Merhaba arkadaşlar şimdi 2 telefon arasında kaldım,s4 mini'mi alayım sp'mi alayım ?

Performans
Şarj
Oyun (Önemli)
Hızı internet falan
Kamerası

Ne önerirsiniz

fk555897

fk555897

Üye
SP daha iyi gibi.

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
Sp adreno 320 yeter bence ama ikisindede hafıza 8 gb sıkıntı orda yeterse sp bence s4 miniden iyidir

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim s4 mini daha iyi sp den ekran, kamera, işlemci hızı, olarak daha iyi s4 mini daha güncel bu arada alırsan pişman olmazsın

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
bende s4 mini istiyorum ama sp de çok iyigeldi :/

Invoke

Invoke

Üye
M2'yi bekle.
Nexus 4'e bak. :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Nexus 4
Discovery elite lite
Moto g
Xperia sp
Bence nexus 4 hepsinden daha iyi:thumbup:

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 pahalı ya max bütce 900 :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S4mini

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
sırf ekran için bile s4mini

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26 ve muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
Abimde S4 Mini var oyunlarda grafikleri falan iyi ama şarj dayanmıyor pek.

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
oyun performansı çok iyi gerçekten şarjı kötü yapmışlar 1900 maH

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nexus 4 ve sp güncelliğini yitirdi diyebiliriz s4 mini daha doğru bir tercih olur hazır kitkatı da almak üzereyken

Invoke

Invoke

Üye
nexus 4 mü güncelliğini yitirdi ? s4 mini de güncel. :ah Üstelik sp de kitkatı ya almak üzere ya da aldı. Gerçi s4 mini gibi sp'yi de tavsiye etmiyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
lg gibi cihaz çıkartmayan firma bile nexus 5 g2 g2 mini hatta neredeyse g3 çıkardı üstüne samsung bile o kadar cihaz üretiyor s4 miniden sonra kaç cihaz üretti ?

Invoke

Invoke

Üye
güncelliğini yitirdi derken adı anılmıyor, yeni modeller çıktı gibi söylediysen tamam ama güncelleme almaz gibisinden söylüyorsan nexus 4 gayet güncelleme almaya devam eder. sp kitkattan sonra güncelleme alamaz s4 mininin de spden farklı olacağını düşünmüyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
güncelliğini yitirdi derken adı anılmıyor, yeni modeller çıktı gibi söylediysen tamam ama güncelleme almaz gibisinden söylüyorsan nexus 4 gayet güncelleme almaya devam eder. sp kitkattan sonra güncelleme alamaz s4 mininin de spden farklı olacağını düşünmüyorum.
sp' bence en son tercih tasarım olarak iyi değil bu kavram göreceli tabi ama kaba duruyor s4 mini daha ergonomik ve kamera ram olarak geri kalıyor özellikle android gibi sistemde artık 1 gb zor.

Invoke

Invoke

Üye
touchwiz de zor.

sp'nin sorunu ekranı yoksa performans olarak hiç de geri kalmaz daha bile iyidir. Ekranı iyi olsa çok net sp önerirdim şuan. tasarımı hele müthiş bence. (:D)

Üst Alt