nanotex
Üye
TR romuna da geri dönemiyoruzSen bide lollipop gelince gör şarjı
Arkadasin s4 une lollipop yukledim çocuk devamli priz ariyor![]()
hadi hayırlı işler.TR romuna da geri dönemiyoruzSen bide lollipop gelince gör şarjı
hadi hayırlı işler.lolipop beyaz tabanli bizim amoles ekranlar siyahta daha performansli kitkat da siyah geneli o yuzden lolipop da olicek telSen bide lollipop gelince gör şarjı
lolipop beyaz tabanli bizim amoles ekranlar siyahta daha performansli kitkat da siyah geneli o yuzden lolipop da olicek tel
Ben s5 v4 kullanıyorum 12 gündürVay rus romunun son sürümünde deseni yanlış girince titriyor

o daha öncede vardıVay rus romunun son sürümünde deseni yanlış girince titriyor

Ben s5 v4 kullanıyorum 12 gündür![]()
guzel herhalde
bendemi gecemguzel herhalde
bendemi gecem

o daha öncede vardı![]()
bende yoktu

Sen Ahmete bakma o güzel der sonra kötüler yani iyi bir rom olmadığı belli oluyor![]()
tamam abi bende yoktu
Bu arada benim batarya vasat
%100 deyken mobil veri face instagram whatsapp ve internette gezinirken 3 saat 52 dk dayandi
tamam abi
Abi benim batarya vasatlasmis kesin
rus romunun son surumu cok guzel
Ama benim batarya kotuymus
Kesin degistirecem bu sefer

13 gün oldu haa söylenmeyeli bahadır abiSen Ahmete bakma o güzel der sonra kötüler yani iyi bir rom olmadığı belli oluyor![]()

13 gün oldu haa söylenmeyeli bahadır abi![]()

valla bende kullandım romu kasma oluyo 2-3 gun sonra fixler de 1-2 saatligine hizlandiriyo sonra da yavasliyo bu romu adan etmeleri icin fazlalik seyleri silmemeleri lazim copEminmisin? Ben enaz on kere okumuşumdur diger romlara gecsemmi diye sordugunu![]()
valla bende kullandım romu kasma oluyo 2-3 gun sonra fixler de 1-2 saatligine hizlandiriyo sonra da yavasliyo bu romu adan etmeleri icin fazlalik seyleri silmemeleri lazim cop

ben ste roma a5 addons yükledim gayet memnunum fakat kulanışlılık olarak cm12-12.1 daha seri ve kullanışlı kamera sorunu halledilse ve 12.1 e xposed yüklense onu kullanıcamStock roma s5 uygulamalarini yuklemek daha mantıklı bence,
Yada cm12![]()
ben ste roma a5 addons yükledim gayet memnunum fakat kulanışlılık olarak cm12-12.1 daha seri ve kullanışlı kamera sorunu halledilse ve 12.1 e xposed yüklense onu kullanıcam

En iyisi dogal stock s5 uygulamalari bozuyo kitkati yavaslamasini durduran bisi varmis stocka gecersem denicem onu ama 1 ay rahat cm deyimStock roma s5 uygulamalarini yuklemek daha mantıklı bence,
Yada cm12![]()
Bi sorun oldu bahadır abiEminmisin? Ben enaz on kere okumuşumdur diger romlara gecsemmi diye sordugunu![]()
Bi sorun oldu bahadır abi
Browserlarda gezinemiyorum feci kasıyor s5 v4 de