baskahmet
Üye
Deji batarya önerebilirim kullananlar memnunbenim batarya 1 yıl 2 aylık ölümü yakın demekki
batarya önerisi olan varmı
Deji batarya önerebilirim kullananlar memnunbenim batarya 1 yıl 2 aylık ölümü yakın demekki
teşekkürler bi bakayım nasılmış yorumlarDeji batarya önerebilirim kullananlar memnun
Dostum adamın verdiği dosyaları yükledim.Acayip değil csc kodun hangi ülkedeyse ve o ülkeye instagram verilmediyse yükleyemezsin.
Bende yükledim ama türkiye olmadı. Yani değişebilir.Dostum adamın verdiği dosyaları yükledim.
Aklın yolu rus.Bende yükledim ama türkiye olmadı. Yani değişebilir.
Ya rus ya cm baska iyi bi rom yok vallaAklın yolu rus.

Sonunda aradığım zihniyet.Ya rus ya cm baska iyi bi rom yok valla![]()
S5 romlar zaten kasiyo oluyor telefon lolipop gelince en azindan s5 gorunumu sorunu kalmicakSonunda aradığım zihniyet.

Yoo kasmıyoS5 romlar zaten kasiyo oluyor telefon lolipop gelince en azindan s5 gorunumu sorunu kalmicak![]()
kardeşim seni bilmesem inanıcam haaYoo kasmıyo

son denemede bataryanın can çekiştiğini anladımbenim batarya 1 yıl 2 aylık ölümü yakın demekki
Telefona bi format cek yeni bataryaya alisir zamanla romson denemede bataryanın can çekiştiğini anladım
ste romda 18 saat ile 2sa10dk ekran süresi aldım toplasan 1 saat oyun anca oynamışımdır
cm12 de yarım gün bile görmüyor
deji batarya sipariş ettim inşallah memnun kalırım
batarya gelince kalibrasyon tekrarına gerek var mı?
Zaten buildi 2014 o romun rusyanin 2015
Yavasliycak yine ama sarzi felan iyi gidicek digeri gibi degil yani

Hiç acımadan çakarız hemdeYavasladigi yerde cakariz formati![]()

Sende kastı ama bende kasmıyor sorun bukardeşim seni bilmesem inanıcam haa![]()
Ayni herseyimiz uygulamada nerdeyse yoktu bende ama yinede kastiSende kastı ama bende kasmıyor sorun bu
O senin sorunun 40 tane uyg var bende kasmıyor onu anlatmaya çalışıyorumAyni herseyimiz uygulamada nerdeyse yoktu bende ama yinede kasti
Tek Bendede DegilO senin sorunun 40 tane uyg var bende kasmıyor onu anlatmaya çalışıyorum
Sende kasması beni ilgilendirmez

Beyler o değil de, rus romu jelly bean türkiye romuna göre daha çok şarj yiyor bende :/