Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
facebook s4 mini grubunda paylasti biri twitterden sordu o onay veren adamlara adamlarda yok gelmicek dedi bildigin takmiyorlar bizi
Gelsede stabil olmaz s5 de kasıyo bizde kasmıcak mı sanki :) Tabiiki custom rom forever :)

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye

by-pegasus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet

azizerkan07

Üye
4.2.2 mevcut. O romdan bu roma geçmeli miyim. Bir de çıkan bir sürü dosya var odinde nereye yerleştirmem lazım o dosyaları?

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben 5 gündür s5 port v4 deyim çok iyi şimdilik
Rom bugun delirtti beni film izlerken filmde kastı film bitti tel hizlandi hatta chormede kasiyor delirtiyor hazirdan cm 5.1.1 oldu sabah performansi kotu olursa bu romun cm ye gecicem

baskahmet

baskahmet

Üye
Rom bugun delirtti beni film izlerken filmde kastı film bitti tel hizlandi hatta chormede kasiyor delirtiyor hazirdan cm 5.1.1 oldu sabah performansi kotu olursa bu romun cm ye gecicem
Sen bilirsin

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
nanotex

nanotex

Üye
Beyler ben de kurdum biraz önce romu. Türkçe açıldı. Ancak S5 arkaplan canımı sıktı :/ normal değil yani oynanmış rom filan olmasın güvenlik sıkıntısı filan olabilir hesaplarımız çalınmasın?

oguzxw

oguzxw

Üye
Beyler ben de kurdum biraz önce romu. Türkçe açıldı. Ancak S5 arkaplan canımı sıktı :/ normal değil yani oynanmış rom filan olmasın güvenlik sıkıntısı filan olabilir hesaplarımız çalınmasın?
yeni rus romu kur o daha saglam

baskahmet

baskahmet

Üye
Öyle bir şey söz konusu değil gönlünü ferah tut

by-pegasus

Üye
5 gündür sorun çıkarmadı rom götürüyor beni
bu arada su batarya sorunu vardı ya 60 dan 30 a inme bu gun aynı sorunu arkadasım s3 minide yasadı 58 den 28 e dustu sizce butun samsunglardamı sorun var bole (not: arkadasın telefonu ne rootlu nede romluydu )

baskahmet

baskahmet

Üye
bu arada su batarya sorunu vardı ya 60 dan 30 a inme bu gun aynı sorunu arkadasım s3 minide yasadı 58 den 28 e dustu sizce butun samsunglardamı sorun var bole (not: arkadasın telefonu ne rootlu nede romluydu )
Bütün samsungları bırak bütün s4 minlerde bile yok
Mesela bende yok

• Beğen
Tepkiler: by-pegasus

Üst Alt