oguzxw
Üye
facebook s4 mini grubunda paylasti biri twitterden sordu o onay veren adamlara adamlarda yok gelmicek dedi bildigin takmiyorlar biziYok gelecek de ne zaman gelecek
facebook s4 mini grubunda paylasti biri twitterden sordu o onay veren adamlara adamlarda yok gelmicek dedi bildigin takmiyorlar biziYok gelecek de ne zaman gelecek
Gelsede stabil olmaz s5 de kasıyo bizde kasmıcak mı sankifacebook s4 mini grubunda paylasti biri twitterden sordu o onay veren adamlara adamlarda yok gelmicek dedi bildigin takmiyorlar bizi
Tabiiki custom rom forever 
Gelsede stabil olmaz s5 de kasıyo bizde kasmıcak mı sankiTabiiki custom rom forever
![]()
hala o romdayım 
Ama onlar hatali bide o s5 biz s4 mini ekran farki vs vs amaan geliceksede ne olcagini gorucezGelsede stabil olmaz s5 de kasıyo bizde kasmıcak mı sankiTabiiki custom rom forever
![]()
Cm12 milad oldu nightly güncellemelerinde 12. 1 çıktı ondan devam edilcekcm12 foreverhala o romdayım
![]()
Cm12 milad oldu nightly güncellemelerinde 12. 1 çıktı ondan devam edilcek
Istersen yükle yalnız 5. 1 gapps yüklemen lazım

Ben 5 gündür s5 port v4 deyim çok iyi şimdilikDaha 16 dk once stock a dondum![]()
Rom bugun delirtti beni film izlerken filmde kastı film bitti tel hizlandi hatta chormede kasiyor delirtiyor hazirdan cm 5.1.1 oldu sabah performansi kotu olursa bu romun cm ye gecicemBen 5 gündür s5 port v4 deyim çok iyi şimdilik
Sen bilirsinRom bugun delirtti beni film izlerken filmde kastı film bitti tel hizlandi hatta chormede kasiyor delirtiyor hazirdan cm 5.1.1 oldu sabah performansi kotu olursa bu romun cm ye gecicem
yeni rus romu kur o daha saglamBeyler ben de kurdum biraz önce romu. Türkçe açıldı. Ancak S5 arkaplan canımı sıktı :/ normal değil yani oynanmış rom filan olmasın güvenlik sıkıntısı filan olabilir hesaplarımız çalınmasın?
Öyle bir şey söz konusu değil gönlünü ferah tutBeyler ben de kurdum biraz önce romu. Türkçe açıldı. Ancak S5 arkaplan canımı sıktı :/ normal değil yani oynanmış rom filan olmasın güvenlik sıkıntısı filan olabilir hesaplarımız çalınmasın?
bi kac yerde cok övdüler o romu merak ettim şimdiBen 5 gündür s5 port v4 deyim çok iyi şimdilik

5 gündür sorun çıkarmadı rom götürüyor benibi kac yerde cok övdüler o romu merak ettim şimdi![]()
bu arada su batarya sorunu vardı ya 60 dan 30 a inme bu gun aynı sorunu arkadasım s3 minide yasadı 58 den 28 e dustu sizce butun samsunglardamı sorun var bole (not: arkadasın telefonu ne rootlu nede romluydu )5 gündür sorun çıkarmadı rom götürüyor beni
Bütün samsungları bırak bütün s4 minlerde bile yokbu arada su batarya sorunu vardı ya 60 dan 30 a inme bu gun aynı sorunu arkadasım s3 minide yasadı 58 den 28 e dustu sizce butun samsunglardamı sorun var bole (not: arkadasın telefonu ne rootlu nede romluydu )
Bütün samsungları bırak bütün s4 minlerde bile yok
Mesela bende yok
senin telefonun nasıl bi canavar bi resmini alalım merak ettim cengaveri 
Black edition siyah etrafı mavi slikon kılıflı s6 romlu canavarsenin telefonun nasıl bi canavar bi resmini alalım merak ettim cengaveri
![]()

black editionlar kitkattan jely bean a gecebiliyormus dogrumu oBlack edition siyah etrafı mavi slikon kılıflı s6 romlu canavar![]()