Ultraslan8
Üye
aynen ya şuan samsung yazısındaBari dua et tr olarak gelsin o zaman![]()

aynen ya şuan samsung yazısındaBari dua et tr olarak gelsin o zaman![]()

Tr olarak gelmezse rom ayni rom fakat baska ulkenin olarak gorunur yani rusya ile bi farki kalmazaynen ya şuan samsung yazısında![]()
biliyoum inşallah tr olur yaTr olarak gelmezse rom ayni rom fakat baska ulkenin olarak gorunur yani rusya ile bi farki kalmaz

Romu tekrar yukle sorun cozuluyobiliyoum inşallah tr olur ya
veee sonuç türkçeeee![]()
wifi çalışmıyor
wifi için napmam lazım
en baştanmıRomu tekrar yukle sorun cozuluyo
Eveten baştanmı

bende uygulamalar ingilizce olmaz dimi :/Bende tur yazıyor hemde tek yuklemede oldu. Sorunsuz kuruldu. Kardes sagol evet bu orjinal tr romu
rusya kur tekrar yükle romu wifi gelirbende uygulamalar ingilizce olmaz dimi :/
nasıl oluyo abi anlatsanaWanam ıle olmaz.
şuan tekrar türkçe kurdum bakalım olacakmırusya kur tekrar yükle romu wifi gelir
nasıl oluyo abi anlatsana

Cwm den sistemi silip kur.şuan tekrar türkçe kurdum bakalım olacakmı
olmadı maalesef senin dediğin gibi yapcam rusu kurup trye döncem
bu yöntem kesin olur dimi
rusya romundada wifi çalışmadı nasıl yapıcam yardım edin![]()
sistem format yaptım zaten of kısayoldan nası yapabilrim bişey yazarmısınzCwm den sistemi silip kur.
Bende niye sorun olmuyor anlamadim
Temiz kurulum yapinca sorun olmuyor
Port 2.5 üzerine 1 sefer kurdum sorunsuz.
Port 2.5 varsa onu kur uzerine wipeli bunu kursistem format yaptım zaten of kısayoldan nası yapabilrim bişey yazarmısınz
2.5i kurcam sonra türkçe romu kurcam format sistem yapmadan sadece türkçe romu kurarken cache dalvik cachemi yapıyım sadecePort 2.5 varsa onu kur uzerine wipeli bunu kur
2.5 wipe li kur2.5i kurcam sonra türkçe romu kurcam format sistem yapmadan sadece türkçe romu kurarken cache dalvik cachemi yapıyım sadece
tamam dediğini yapıyorum şimdi 2.5i kurcam2.5 wipe li kur
Sonra cwm den herseyi formatla (ben ole yaptim)
Sonra odini ac romu uygun yerlere koy starta bas