Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Offline bende olmustu ama programi hala anlamadim
offline 30 gün bedava ama kredi kartı gir diyo elimde hiç kredi kartıda yok dsFG:DFS
@Bahadir_fb

Abi Peki Ya Kitkatta Statusbarı Şeffaf Yapmayı Biliyormusun S4 Kullanan Arkadaşımda Oyunlarda Statusbarı Görüntülüyo Şeffaf Çıkıyo Bende Siyah Cidden Kötü Duruyo Bunu Açmanın Bi Yolu Varmı Bi Yerde Gördüm Siteyi Bulamıyorum :/

baskahmet

baskahmet

Üye
offline 30 gün bedava ama kredi kartı gir diyo elimde hiç kredi kartıda yok dsFG:DFS
@Bahadir_fb

Abi Peki Ya Kitkatta Statusbarı Şeffaf Yapmayı Biliyormusun S4 Kullanan Arkadaşımda Oyunlarda Statusbarı Görüntülüyo Şeffaf Çıkıyo Bende Siyah Cidden Kötü Duruyo Bunu Açmanın Bi Yolu Varmı Bi Yerde Gördüm Siteyi Bulamıyorum :/
Ben biliyorum. Wanam xposed indir sen

jordan230

Üye
Evet arkadaşlar sonunda biraz caba ile cözdüm.Şimdi yardımcı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşşekkürler.
İlk olarak 4 dosya ve pit leri de tıklayarak romu kurdum. Sonra baktım hala acılış ingilizce , sonra arkadaşım dediği gibi hemen root attım ve google play den csc proğramını yükledim türkçe sectim ac kapa oldu ve acılış TÜRKÇE.
Gene duramadım ve tekrardan odinden 4 dosya ve pit leri tıklayarak odinden format attım. İşte tam oldu full türkçe . Açılış da türkçe Kiestede türkçe herkese selamları sunuyorum.Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: oguzxw ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Turkiye kitkatta sorun yok restart cektim sarj hala ayni

oguzxw

oguzxw

Üye
wanam çözüyomu onu eminmsin ahmet ?

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam indiriyom
nerde o ayar @baskahmet
ya wanamla xposedle felan ugraşmak istemiyorum bunun build.prop kodu vardı onu bilen yokmu ?
bildigim kadariyla build proptan olmuyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bütün tarayıcılardan indirdim arşiv hasarlı diyor elinde dosyalar olan bi arkadaş başka yere upload ednilirmi zahmet olmazsa

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@baskahmet kardeşim şimdi ben romu indircem sonra odinin hangi sürümüyle kuruyum bide türkçe olması için nasıl kuruyum
NOT:TELEFON ŞUAN S5 PORT ROMUNDA

baskahmet

baskahmet

Üye
@baskahmet kardeşim şimdi ben romu indircem sonra odinin hangi sürümüyle kuruyum bide türkçe olması için nasıl kuruyum
NOT:TELEFON ŞUAN S5 PORT ROMUNDA
Odin 3.09
Bende port romdan kurdum yapacağın tek sey odini acip romu uygun yerlere yerlestirmek

oguzxw

oguzxw

Üye
bildigim kadariyla build proptan olmuyor
bahadır abi inş bişi biliyodur kitkat şeffaf ama bu degil build den bişi yapmış samsung buna belli -_-

Üst Alt