baskahmet
Üye
Bir suru ismini bilmediğim sarki vardi tarz sectim hemen buldu [emoji5]offline mod premium istemese keşke
Bir suru ismini bilmediğim sarki vardi tarz sectim hemen buldu [emoji5]offline mod premium istemese keşke
benim dinledigim rap parçalarının hepsi var fuchs bile var ama offline olmadıkça napayım onuBir suru ismini bilmediğim sarki vardi tarz sectim hemen buldu [emoji5]

Offline bende olmustu ama programi hala anlamadimbenim dinledigim rap parçalarının hepsi var fuchs bile var ama offline olmadıkça napayım onu![]()
offline 30 gün bedava ama kredi kartı gir diyo elimde hiç kredi kartıda yok dsFGOffline bende olmustu ama programi hala anlamadim
FSBen biliyorum. Wanam xposed indir senoffline 30 gün bedava ama kredi kartı gir diyo elimde hiç kredi kartıda yok dsFGFS
@Bahadir_fb
Abi Peki Ya Kitkatta Statusbarı Şeffaf Yapmayı Biliyormusun S4 Kullanan Arkadaşımda Oyunlarda Statusbarı Görüntülüyo Şeffaf Çıkıyo Bende Siyah Cidden Kötü Duruyo Bunu Açmanın Bi Yolu Varmı Bi Yerde Gördüm Siteyi Bulamıyorum :/
Ayarlari var indir senwanam çözüyomu onu eminmsin ahmet ?
tamam indiriyomAyarlari var indir sen
tamam indiriyom
nerde o ayar @baskahmet
ya wanamla xposedle felan ugraşmak istemiyorum bunun build.prop kodu vardı onu bilen yokmu ?
Odin 3.09@baskahmet kardeşim şimdi ben romu indircem sonra odinin hangi sürümüyle kuruyum bide türkçe olması için nasıl kuruyum
NOT:TELEFON ŞUAN S5 PORT ROMUNDA
tamam teşekkürlerOdin 3.09
Bende port romdan kurdum yapacağın tek sey odini acip romu uygun yerlere yerlestirmek

bahadır abi inş bişi biliyodur kitkat şeffaf ama bu degil build den bişi yapmış samsung buna belli -_-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbildigim kadariyla build proptan olmuyor
Lan xposedsiz olmuyo tmbahadır abi inş bişi biliyodur kitkat şeffaf ama bu degil build den bişi yapmış samsung buna belli -_-
tribe gerek yok -_-Lan xposedsiz olmuyo tm
Ben seffaflastirip durum cubugu arkasina duvar kagidi da koydum wanam ile.tribe gerek yok -_-
neyse pes ettim :ASDFBen seffaflastirip durum cubugu arkasina duvar kagidi da koydum wanam ile.
Ayarlari unuttim bahadir abiye pm at