oguzxw Üye Bahadir_fb' Alıntı: Chrome ayarlar bölümünden kapatabilirsiniz. Kitkat tada durum çubuğu şeffaf değilmi? Genişletmek için tıkla ... ana ekranda şeffaf oyunlarda felan çekince siyah cm12 de öyle degil işte şeffaf olması yüzünden yazıları okuyamıyorum
Bahadir_fb' Alıntı: Chrome ayarlar bölümünden kapatabilirsiniz. Kitkat tada durum çubuğu şeffaf değilmi? Genişletmek için tıkla ... ana ekranda şeffaf oyunlarda felan çekince siyah cm12 de öyle degil işte şeffaf olması yüzünden yazıları okuyamıyorum
Bahadir_fb Üye oguzxw' Alıntı: ana ekranda şeffaf oyunlarda felan çekince siyah cm12 de öyle degil işte şeffaf olması yüzünden yazıları okuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Sende hangi rom yüklü anlamadım. Cm12 mi kullanıyorsun?
oguzxw' Alıntı: ana ekranda şeffaf oyunlarda felan çekince siyah cm12 de öyle degil işte şeffaf olması yüzünden yazıları okuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Sende hangi rom yüklü anlamadım. Cm12 mi kullanıyorsun?
oguzxw Üye Bahadir_fb' Alıntı: Sende hangi rom yüklü anlamadım. Cm12 mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... bak cm12 ye geçicem şimdi ve durum çubugu şeffaf o şeffaf durum çubugunu kapatmak istiyorum
Bahadir_fb' Alıntı: Sende hangi rom yüklü anlamadım. Cm12 mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... bak cm12 ye geçicem şimdi ve durum çubugu şeffaf o şeffaf durum çubugunu kapatmak istiyorum
Bahadir_fb Üye oguzxw' Alıntı: bak cm12 ye geçicem şimdi ve durum çubugu şeffaf o şeffaf durum çubugunu kapatmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Yükliyimde bakarım ihtiyaç duymadığım için arastirmadim hiç
oguzxw' Alıntı: bak cm12 ye geçicem şimdi ve durum çubugu şeffaf o şeffaf durum çubugunu kapatmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Yükliyimde bakarım ihtiyaç duymadığım için arastirmadim hiç
oguzxw Üye Bahadir_fb' Alıntı: Yükliyimde bakarım ihtiyaç duymadığım için arastirmadim hiç Genişletmek için tıkla ... bende aradım bulamadım hiç :/
Bahadir_fb' Alıntı: Yükliyimde bakarım ihtiyaç duymadığım için arastirmadim hiç Genişletmek için tıkla ... bende aradım bulamadım hiç :/
Bahadir_fb Üye baskahmet' Alıntı: 65 de restart yaptim bi baktim 39 [emoji41] Genişletmek için tıkla ... Bunda şarj dusmuyor sanırım 63 te restart attım aynen açıldı düşüş olmadı.
baskahmet' Alıntı: 65 de restart yaptim bi baktim 39 [emoji41] Genişletmek için tıkla ... Bunda şarj dusmuyor sanırım 63 te restart attım aynen açıldı düşüş olmadı.
baskahmet Üye Bahadir_fb' Alıntı: Bunda şarj dusmuyor sanırım 63 te restart attım aynen açıldı düşüş olmadı. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman ben duzenledim cm12 yi
Bahadir_fb' Alıntı: Bunda şarj dusmuyor sanırım 63 te restart attım aynen açıldı düşüş olmadı. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman ben duzenledim cm12 yi
baskahmet Üye oguzxw' Alıntı: cm12 kanım ısınmıyo pek başka alternatifi yokmu ? Genişletmek için tıkla ... S5 ste rom veya s5 port rom v2.5 bakabilirsiniz. Ara model oldugu icin fazla destek ve rom yok
oguzxw' Alıntı: cm12 kanım ısınmıyo pek başka alternatifi yokmu ? Genişletmek için tıkla ... S5 ste rom veya s5 port rom v2.5 bakabilirsiniz. Ara model oldugu icin fazla destek ve rom yok
Bahadir_fb Üye baskahmet' Alıntı: Yani bu rom turkiye rommu Genişletmek için tıkla ... Konudan yuklememis heralde resimdeki dosyalarla konudan inen dosyanin uzantilari tutmuyor
baskahmet' Alıntı: Yani bu rom turkiye rommu Genişletmek için tıkla ... Konudan yuklememis heralde resimdeki dosyalarla konudan inen dosyanin uzantilari tutmuyor
baskahmet Üye Bahadir_fb' Alıntı: Konudan yuklememis heralde resimdeki dosyalarla konudan inen dosyanin uzantilari tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Sadece 3. Tutmuyor kafam baya bi karisti
Bahadir_fb' Alıntı: Konudan yuklememis heralde resimdeki dosyalarla konudan inen dosyanin uzantilari tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Sadece 3. Tutmuyor kafam baya bi karisti
Bahadir_fb Üye baskahmet' Alıntı: Sadece 3. Tutmuyor kafam baya bi karisti Genişletmek için tıkla ... Cevapta yazmiyor kustumu ne yapti
baskahmet' Alıntı: Sadece 3. Tutmuyor kafam baya bi karisti Genişletmek için tıkla ... Cevapta yazmiyor kustumu ne yapti
oguzxw Üye Bahadir_fb' Alıntı: Cevapta yazmiyor kustumu ne yapti Genişletmek için tıkla ... Gönlü Kırıldı
solaytekin Üye Bahadir_fb' Alıntı: Cevapta yazmiyor kustumu ne yapti Genişletmek için tıkla ... Romu paylaşan arkadaşın dediklerini harfiyen yaptım o kadar. S5 port 3.1 romdaydım,yüklemeden önce telefon hafızasını manuel olarak silin ve cwm den full temizlik yapmayı unutmayın. Rus romundan farkı şarj biraz daha iyi ama ram kullanımıda rus romundan biraz fazla...
Bahadir_fb' Alıntı: Cevapta yazmiyor kustumu ne yapti Genişletmek için tıkla ... Romu paylaşan arkadaşın dediklerini harfiyen yaptım o kadar. S5 port 3.1 romdaydım,yüklemeden önce telefon hafızasını manuel olarak silin ve cwm den full temizlik yapmayı unutmayın. Rus romundan farkı şarj biraz daha iyi ama ram kullanımıda rus romundan biraz fazla...
baskahmet Üye oguzxw' Alıntı: cm sarz kotu gidiyo gibi stock gecesim var -_- Genişletmek için tıkla ... Bende bi sorun yok official son surum 11 surumu var sarj iyi suanlik res yapinca sarj gitmiyor o yeter
oguzxw' Alıntı: cm sarz kotu gidiyo gibi stock gecesim var -_- Genişletmek için tıkla ... Bende bi sorun yok official son surum 11 surumu var sarj iyi suanlik res yapinca sarj gitmiyor o yeter
oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: Bende bi sorun yok official son surum 11 surumu var sarj iyi suanlik res yapinca sarj gitmiyor o yeter Genişletmek için tıkla ... 14 gun cm deydim o 14 gunde ama cok yavasliyo allahtan okul bitince ip5 im olcak da kurtulcam bide build propta hic art yok hep dalvik felan 4.4.2 yazilari var acaba cm12 deyiz ama hala dalvikmi kullanıyoz
baskahmet' Alıntı: Bende bi sorun yok official son surum 11 surumu var sarj iyi suanlik res yapinca sarj gitmiyor o yeter Genişletmek için tıkla ... 14 gun cm deydim o 14 gunde ama cok yavasliyo allahtan okul bitince ip5 im olcak da kurtulcam bide build propta hic art yok hep dalvik felan 4.4.2 yazilari var acaba cm12 deyiz ama hala dalvikmi kullanıyoz