oguzxw
Üye
Abi telefon kendi kendine harciyor bosu bosuna gidiyor 4.97 gb de acildi simdi 4.10 du 2 dakikaya 4.6 gb olduCihaz ne yapmış?
Zaten bütün cihazlarda sistemin kullandığı belli bir alan var.
Benimki 7 gb kullanıyor seninki 3 gb durumun iyi yani
PC gelince Stock yükle
Bendede oluyo yeni sürümleri bekle@Bahadir_fb sarjda 2 kere kendini yeniden baslatmis yardim et ya abi
EyvallahBendede oluyo yeni sürümleri bekle
Cm12.1 e isindim oguzUygulama guncellemeleri bitti 4.02 de suan durur sanirim artik bi mortal kombat x yuklesem cihaz dolucak....
Sen S5 de degilmiydin yavCm12.1 e isindim oguzsu 2 gunde sorun olmadi
Bak bu sefer eksiklerini soyluyorum
Sarjda iken 3 defa restart atmis
Sadece bu eksigi var. Sarjda iyi sayilir 20 saat bekleme 4 saat ekran aldim
Dusk diye bi tema var klavye ve ana ekrani cok iyi yapti
S5 v4 de 14 gun kaldim sonra 3 gun once cm gectmSen S5 de degilmiydin yav
Beden cm nin son sürümüne geçmiştim ama su gibi sarj gidiyorduS5 v4 de 14 gun kaldim sonra 3 gun once cm gectm
Bi de bana bakBeden cm nin son sürümüne geçmiştim ama su gibi sarj gidiyordu
cm hangisi buBi de bana bak
Cm12.1 Dusk temasicm hangisi bu
ayar yaptınmı hiç
Bi de bana bak
Evetxposed desteği filan geldimi bu Roma
Bugün Zamanım Oldu Fixi Atıcam Deji Batarya İçin Para Biriktiriyorum Ahmetin İyi Şarz Süresinin Sebebi Temadan Siyah Kaynaklı Arakdaşımın S4'üne Lolipop Geldi Şarz Su Gibi KitKat Dönüş Konusunu Hazırlıyalım Şimdiden
abi kasma yokta yakinda olur o da bide o sey fix degilmis pureperformance diye biseymis cm versiyonuda varmiş bide abi cidde s6 10 dakikalik sarzla 4 saat gidiyormu?Aynen hem şarj dayanmıyor hemde kasiliyor cihaz , ana sayfadaki geçişler bile kasinti
Bence kitkat s4 mini için gayet stabil lollipopa gerek yok
abi kasma yokta yakinda olur o da bide o sey fix degilmis pureperformance diye biseymis cm versiyonuda varmiş bide abi cidde s6 10 dakikalik sarzla 4 saat gidiyormu?
Cm12.1 e isindim oguzsu 2 gunde sorun olmadi
Bak bu sefer eksiklerini soyluyorum
Sarjda iken 3 defa restart atmis
Sadece bu eksigi var. Sarjda iyi sayilir 20 saat bekleme 4 saat ekran aldim
Dusk diye bi tema var klavye ve ana ekrani cok iyi yapti
Ah bende olcak bu s6 varya uf uf10 dakikada %30 civarı doluyor kullanıma göre gidebilir
Duvar kağıdını eklede bizde faydalanalim
Ah bende olcak bu s6 varya uf ufama bende oyle bi telefon olsa yere duserken parasut acmasini beklerim sonucta araba parasi gibi bi telefon
şaka maka abi bunun sonuda s4 gibi olucak ona üzülüyorum :/Paraşütü var zaten arada çatıdan aşağı bırakıyorum salına salına iniyor aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?