Bahadir_fb
Üye
İlk Defa YüklüyorumHava mi atiyon ilk defa stock yuklemis gibisin
Gel Abi İstersen Ahmet Sende GelAçılışa kimler davetli
Anlamadim
Yok hayirWipe yaptim düzelmedi demedin mi?
Yukledigin her roma bizi cagiriyonİlk Defa YüklüyorumStock Nedense Bi Hoş Geliyo Bana Ama Yavaşlıyor O Yavaşlama Olunca PurePerformance Şeyini Atcam S5 Lolipop Romunda Kullanılan Nasıl Olsa Stockada Oluyo O
Gel Abi İstersen Ahmet Sende Gel
Yok Len Açılışa GelYukledigin her roma bizi cagiriyon
Babam pc yi yaptircakmisYok Len Açılışa Gel
O Fix Yavaşlatırsa Telefonu MIUI DüşünüyorumBabam pc yi yaptircakmisyapilsin da bakarim yuklerim stock
Muiu super ios android=iosdroid oluyo telefonO Fix Yavaşlatırsa Telefonu MUİU Düşünüyorum
Miui Lolipop Versiyonu Gelir İnşallahMuiu super ios android=iosdroid oluyo telefonpc yapilana kadar cm12 deyim )
La lollipop umudu kes sadece cm de hizli o da saf android oldugu icin yoksa kasiyorMiui Lolipop Versiyonu Gelir İnşallah
Ben O Fixi Şimdi AtıcamLa lollipop umudu kes sadece cm de hizli o da saf android oldugu icin yoksa kasiyor
Bendede Oluyodu O
Hayir olmuyorduBendede Oluyodu O
Yav Telefon Açtıgımda 4.97 GB Boş Alan Vardı Bu Kendi Kendine 4.92 Oldu Yavaş Yavaş Ahmet Bu Sendede Oluyormuydu ?
Yok Güncellememiş Neyse...Hayir olmuyordu
Play store uygulama yukluyor veya guncellemis olabilir
Uygulama felan guncelledim whatsapp instagram face messenger yukledim 4.54 fb kalmis kullanilan alan 605 mb ulan niye boyle yapiyor bu kodugumun teli bi keyfim vardi onuda kacirtirdi...
4.27 gb kaldi boku bokuna butun hafizam gidiyor...
@Bahadir_fb sarjda 2 kere kendini yeniden baslatmis yardim et ya abi
Baska cozum yokmuCihaz ne yapmış?
Zaten bütün cihazlarda sistemin kullandığı belli bir alan var.
Benimki 7 gb kullanıyor seninki 3 gb durumun iyi yani
PC gelince Stock yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?