oguzxw
Üye
ART Felan Filan Bilmiyorum Lolipop Yavaşlamaz Gibime GeliyorGelince ne değişecek? pil ve performans kaybi yasacaksiniz baskada birsey olmayacak.
ART Felan Filan Bilmiyorum Lolipop Yavaşlamaz Gibime Geliyor
Ben Yeniden Stocka DönüyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu Yüklicem Son Güncelleme
ART Felan Filan Bilmiyorum Lolipop Yavaşlamaz Gibime Geliyor
Ben Yeniden Stocka DönüyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu Yüklicem Son Güncelleme
En İyisi Lolipop Geldiginde YüklememekLollipop yavaslamayabilirde senin cihaz lollipopa adapte olamayacak ve bu yuzden perfirmans kayiplari olacak.
S4 bile lollipop ile kendinden geçmiş, s4 mini kimbilir ne hale gelir.
Ulan Sen S5 Rom Çok İyi Diyip CM Ye Geçtin
Ben eksigini soyledim ve sikldm s6 romdanEn İyisi Lolipop Geldiginde Yüklememek
Ulan Sen S5 Rom Çok İyi Diyip CM Ye GeçtinBen Bi Stocka Dönüyom Çokmu
Çok sıkıntı olursa bizde s6 alırız be abi çok paramıLollipop yavaslamayabilirde senin cihaz lollipopa adapte olamayacak ve bu yuzden perfirmans kayiplari olacak.
Cm de sarj kotu ya bide wifi ve mobil veri kapali oldumu sebeke gidiyor napcam abi yardimLollipop yavaslamayabilirde senin cihaz lollipopa adapte olamayacak ve bu yuzden perfirmans kayiplari olacak.
Cm de sarj kotu ya bide wifi ve mobil veri kapali oldumu sebeke gidiyor napcam abi yardim
Çok sıkıntı olursa bizde s6 alırız be abi çok paramı
Zaten oyle yapmistimÇözüm belli wipe+romu bastan yukle
Zaten oyle yapmistim
Wifi ve mobil veri kapali sebeke gidiyor yaninda unlem isareti cikiyor ya off baska rom da yukleyemem anca aosp
Ee bu nasi oluyor kapsama alani disi?Sebeke gitmiyor mobilveri kapali oldugunda hep unlem cikiyor.
Ee bu nasi oluyor kapsama alani disi?
aynen bendede ünlem oluyo ama arama yapabiliyorumAhmet telefonun arama ve aranmalara kapaniyormu mobil veriyi kapattiginda?
Bendede unlem cikiyordu bastan beri yani yrni birsey degil bu.
Ben sebeke gittigini dusunuyordumAhmet telefonun arama ve aranmalara kapaniyormu mobil veriyi kapattiginda?
Bendede unlem cikiyordu bastan beri yani yrni birsey degil bu.
Stock AçılıyooBen sebeke gittigini dusunuyordum
Allah razi olsun icimi rahatlattin
Hava mi atiyon ilk defa stock yuklemis gibisinStock Açılıyoo
Ben sebeke gittigini dusunuyordum
Allah razi olsun icimi rahatlattin
AnlamadimHaybeye format atmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?