Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sorun yok bundada dururz napalım

Tepkiler: oguzxw

oguzxw

Üye
Sorun yok bundada dururz napalım
Konudakinde Durma Şişiyor Ram Kullanımı Birden Tavan Yapabiliyor Dokunmatik Sorunu Var

Yenide Yok Denilcek Kadar Az Kasma Yok Şuan Ve Şarz İyi Gidiyor Veeeeee Ram Tavan Yapmıyor

Konudakinde Durma Şişiyor Ram Kullanımı Birden Tavan Yapabiliyor Dokunmatik Sorunu Var

Yenide Yok Denilcek Kadar Az Kasma Yok Şuan Ve Şarz İyi Gidiyor Veeeeee Ram Tavan Yapmıyor
Ben 1 hafta kullandım 8.gününde ram şişti ve kasılma başladı bi restart işe yarayacaktır

oguzxw

Üye
Ben 1 hafta kullandım 8.gününde ram şişti ve kasılma başladı bi restart işe yarayacaktır
Sen Bilirsin Ama Yeni Rusya Daha İyi Biraz Ugraşır Wi-Fi Sorunun Halledersen Bi Şekil Pişman Olmassın Yani

Tepkiler: baskahmet
Sen Bilirsin Ama Yeni Rusya Daha İyi Biraz Ugraşır Wi-Fi Sorunun Halledersen Bi Şekil Pişman Olmassın Yani
Rom bende hep türkçe açılıyor
Multi csc rom bu
Serviste de bu rom atılıyor.Tam orjinal tr kitkat değil

oguzxw

Üye
Rom bende hep türkçe açılıyor
Multi csc rom bu
Serviste de bu rom atılıyor.Tam orjinal tr kitkat değil
CSC TR Yapınca Türkiyenin Kitkatı Halini Alıyor Yani Türkiye Uygulamaları Geliyo Ama O Hangi Ülkeninse Gerçekte Onun Gibi Oluyor Yani Sadece Uygulamalar Geliyor (Deezer,Gameloft %100 Oyun) Şimdi Telefonu %100 Ettim Bitene Kadar Kullanıcam Bozuk Bir Bataryadaki Performansı Neymiş Görelim

Ben csc tur yapmadım
Yine Tr geliyor

oguzxw

Üye
Ben csc tur yapmadım
Yine Tr geliyor
Port Romda TR Seçtin Ama O CSC'yi İşte Tur Yapıyor
30 Dakikada Zar Zor 100'den %90'a Düştü Şaşırdım Baya Bi
Bildiginiz Üzere Bataryam Bozuk 2 Saati Anca Gören Telefonum 3 Saat Gördü Elimden Pek Düşürmedim Shadow Fight,ClashOfClans,ModernCombat5 Oynadım Müzik Dinledim 12 Ye Kadar Geldi SS'leri Atayım Yani Bataryanız Bozuk Degilse Benim Gibi 4-5 Saat Wi-Fi İle Rahat Görürsünüz

Tepkiler: baskahmet
Evet bendede 1.5 saatte yüzde 23 şarj gitti.Gayet iyi gidiyor sanırım yarısında oyun yarısında forum sitelerini gezdim

oguzxw

Üye
La su huyundan vazgeç sadece senin kullandigin rom iyi degil
Buda iyi aralarinda pek fark olmaz
Eminmisin ben o 2014 çıkışlı romu 1.5 hafta kullandım bu rusyada daha iyi perf bekleme süresi aldım sen bilirsin zaten rom yuklemeye karar verirsen rusya ya gelir farkı anlarsın

Eminmisin ben o 2014 çıkışlı romu 1.5 hafta kullandım bu rusyada daha iyi perf bekleme süresi aldım sen bilirsin zaten rom yuklemeye karar verirsen rusya ya gelir farkı anlarsın
Yav tamam yine baslama senin romun daha iyi
Uzatma da dagilmasin konu

cm12 romunu kullanan varmı hala
Ben
Bu arada batarya sorunum kendiliginden cozuldu nedense
İlk once bu Türk romunu yukledim ingilizce acildi
Carbona gectim ordanda cm12 ye gectim su anlik sarjda problem yasamadim
Lakin asistanB yi denedigimde durduruldu hatasi aliyorum sizdede aynimi sorun

Sende bikac ekran goruntusu atarmisin sana zahmet cunku kararimi deistirip gecmek istiyorum