baskahmet
Üye
Sorun yok bundada dururz napalımBen Konudaki Romu Pitle Felan Kurdum Sonra Yeni Rusyaya Geçtim Wi-Fi Sorunu Olmadı Ana Bant Sürümü Bile Rusya Oldu Tek Ben'mi Sorunsuz Rusyaya GeçtimTel Hala Hızlı Ram Kullanımı Az Cidden Başarılı Bir Güncelleme Olmuş Dokunmatik Sorunu Yok Denilcek Kadar Da Az
Konudakinde Durma Şişiyor Ram Kullanımı Birden Tavan Yapabiliyor Dokunmatik Sorunu VarSorun yok bundada dururz napalım
Ben 1 hafta kullandım 8.gününde ram şişti ve kasılma başladı bi restart işe yarayacaktırKonudakinde Durma Şişiyor Ram Kullanımı Birden Tavan Yapabiliyor Dokunmatik Sorunu Var
Yenide Yok Denilcek Kadar Az Kasma Yok Şuan Ve Şarz İyi Gidiyor Veeeeee Ram Tavan Yapmıyor
Sen Bilirsin Ama Yeni Rusya Daha İyi Biraz Ugraşır Wi-Fi Sorunun Halledersen Bi Şekil Pişman Olmassın YaniBen 1 hafta kullandım 8.gününde ram şişti ve kasılma başladı bi restart işe yarayacaktır
Rom bende hep türkçe açılıyorSen Bilirsin Ama Yeni Rusya Daha İyi Biraz Ugraşır Wi-Fi Sorunun Halledersen Bi Şekil Pişman Olmassın Yani
CSC TR Yapınca Türkiyenin Kitkatı Halini Alıyor Yani Türkiye Uygulamaları Geliyo Ama O Hangi Ülkeninse Gerçekte Onun Gibi Oluyor Yani Sadece Uygulamalar Geliyor (Deezer,Gameloft %100 Oyun) Şimdi Telefonu %100 Ettim Bitene Kadar Kullanıcam Bozuk Bir Bataryadaki Performansı Neymiş GörelimRom bende hep türkçe açılıyor
Multi csc rom bu
Serviste de bu rom atılıyor.Tam orjinal tr kitkat değil
Ben csc tur yapmadımCSC TR Yapınca Türkiyenin Kitkatı Halini Alıyor Yani Türkiye Uygulamaları Geliyo Ama O Hangi Ülkeninse Gerçekte Onun Gibi Oluyor Yani Sadece Uygulamalar Geliyor (Deezer,Gameloft %100 Oyun) Şimdi Telefonu %100 Ettim Bitene Kadar Kullanıcam Bozuk Bir Bataryadaki Performansı Neymiş Görelim
Port Romda TR Seçtin Ama O CSC'yi İşte Tur YapıyorBen csc tur yapmadım
Yine Tr geliyor
Evet bendede 1.5 saatte yüzde 23 şarj gitti.Gayet iyi gidiyor sanırım yarısında oyun yarısında forum sitelerini gezdimPort Romda TR Seçtin Ama O CSC'yi İşte Tur Yapıyor
30 Dakikada Zar Zor 100'den %90'a Düştü Şaşırdım Baya Bi
Bildiginiz Üzere Bataryam Bozuk 2 Saati Anca Gören Telefonum 3 Saat Gördü Elimden Pek Düşürmedim Shadow Fight,ClashOfClans,ModernCombat5 Oynadım Müzik Dinledim 12 Ye Kadar Geldi SS'leri Atayım Yani Bataryanız Bozuk Degilse Benim Gibi 4-5 Saat Wi-Fi İle Rahat Görürsünüz
Yeni rusya'yımı yükledin ?Evet bendede 1.5 saatte yüzde 23 şarj gitti.Gayet iyi gidiyor sanırım yarısında oyun yarısında forum sitelerini gezdim
Yok trYeni rusya'yımı yükledin ?
yeni rusya daha iyi gider ozaman ben o romda 2 saat wifi aliyodumYok tr
La su huyundan vazgeç sadece senin kullandigin rom iyi degilyeni rusya daha iyi gider ozaman ben o romda 2 saat wifi aliyodum
Eminmisin ben o 2014 çıkışlı romu 1.5 hafta kullandım bu rusyada daha iyi perf bekleme süresi aldım sen bilirsin zaten rom yuklemeye karar verirsen rusya ya gelir farkı anlarsınLa su huyundan vazgeç sadece senin kullandigin rom iyi degil
Buda iyi aralarinda pek fark olmaz
Yav tamam yine baslama senin romun daha iyiEminmisin ben o 2014 çıkışlı romu 1.5 hafta kullandım bu rusyada daha iyi perf bekleme süresi aldım sen bilirsin zaten rom yuklemeye karar verirsen rusya ya gelir farkı anlarsın
Bencm12 romunu kullanan varmı hala
Sende bikac ekran goruntusu atarmisin sana zahmet cunku kararimi deistirip gecmek istiyorumBen
Bu arada batarya sorunum kendiliginden cozuldu nedense
İlk once bu Türk romunu yukledim ingilizce acildi
Carbona gectim ordanda cm12 ye gectim su anlik sarjda problem yasamadim
Lakin asistanB yi denedigimde durduruldu hatasi aliyorum sizdede aynimi sorun
Neresini cekip atiyim nerden istersinSende bikac ekran goruntusu atarmisin sana zahmet cunku kararimi deistirip gecmek istiyorum
Masaustu uygulamalar menusu statusbar filanNe
Neresini cekip atiyim nerden istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?