sahin02
Üye
Download vs birikmesin SD carda diye? Hocam bide bu Chrome sekmeleri nasıl oluyor göremiyorum??Gerek yok ona nıye yukluyorsun?
Download vs birikmesin SD carda diye? Hocam bide bu Chrome sekmeleri nasıl oluyor göremiyorum??
Eyvallah [emoji106] [emoji106] hocam bide bu 2x battery saver yüklenmiyor bildin destekli olan linki var mı?Ayarlarda sekmelerı bırlestır var kapalı konuma getir.
Serviste atilan rom bu evetArkadaşlar bu romun üstüne rus kitkat sürümünü kurunca wifide sorun yaşadım ve çözemedim bu romun anabant sürümü (I9190XXUCNH1) yapıştı kaldı rus sürümlerini kurunca kalkmıyor bu sorunu çözen biri var mı acaba?
Evet romda donma kasılma gibi sorunlar var ayrıca kurulum dosyaları nasıl bir ayarı değiştirdiyse sammobiledaki romlarıda kuramıyoruz bunun üzerine normalde tek parçalı romlar içinde modem yazılımı barındırır odin ile kurunca sorun olmaması lazım ama bu romun modem yani anabant sürümü yapıştı kaldı tam bir problem ayrıca custom üzerine denedim bir türlü anabant sürümünü değiştiremiyorum doğal olarak bu rom haricindeki diğer hiçbir stock kitkat romlarında wifiyi çalışır hale getiremedim. Sen bu sorunu çözdüysen hangi custom romla yaptın çözümü anlatır mısın?Serviste atilan rom bu evet
Fakat rom tr degil multi csc. Bende anladim stock recoveryde yaziyor
Sorununa gelecek olursak custom rom kur sonra stock kur bu arada kasilmalar basladi bende bu 5.gnm
Yok dostum hayir ben daha rom yuklemedim. Oyle ise neden yukledik bu romu?Evet romda donma kasılma gibi sorunlar var ayrıca kurulum dosyaları nasıl bir ayarı değiştirdiyse sammobiledaki romlarıda kuramıyoruz bunun üzerine normalde tek parçalı romlar içinde modem yazılımı barındırır odin ile kurunca sorun olmaması lazım ama bu romun modem yani anabant sürümü yapıştı kaldı tam bir problem ayrıca custom üzerine denedim bir türlü anabant sürümünü değiştiremiyorum doğal olarak bu rom haricindeki diğer hiçbir stock kitkat romlarında wifiyi çalışır hale getiremedim. Sen bu sorunu çözdüysen hangi custom romla yaptın çözümü anlatır mısın?
Aslına bakarsan senin bu söylediklerinde dahil farklı tüm yöntemleri denedim sonuç olumsuz odin ile dışarıdan modem yazılımı kurarak anabant sürümünü değiştirmek sanırım durumu çözecek. Factory Firmware (4 Parçalı) kitkat yazlımı gerek yeşilcin adlı sitede sawgent diye bir arkadaş rus 4 parçalı stock rom yayınlamış ama turbobit olduğu için indiremedim onu bir şekilde indirip modem sürücüsüyle bu romdaki modem yazılımından kurtulmamız lazım.Yok dostum hayir ben daha rom yuklemedim. Oyle ise neden yukledik bu romu?
Sunu yapmayi dene
Cwm den format/system ve fu ll wipe yap rus son surum kur
Telefon açılırken telefonu kapa cwm gir sadece wipe cache ve wipe data yap sonra reboot
Bakakim ne olacak
Aynen o sitede bende gordum. Turbobit indirmesi uzun surer o kadar bi zorlugu pek yok.Aslına bakarsan senin bu söylediklerinde dahil farklı tüm yöntemleri denedim sonuç olumsuz odin ile dışarıdan modem yazılımı kurarak anabant sürümünü değiştirmek sanırım durumu çözecek. Factory Firmware (4 Parçalı) kitkat yazlımı gerek yeşilcin adlı sitede sawgent diye bir arkadaş rus 4 parçalı stock rom yayınlamış ama turbobit olduğu için indiremedim onu bir şekilde indirip modem sürücüsüyle bu romdaki modem yazılımından kurtulmamız lazım.
Yoksa stockta bu roma mahküm kalacağız berbat bir durum.
Bu roma nasıl güvenip direk yükledim bilmiyorum ama umarım tek parçalı romları wifi sorunu olmadan kurma yöntemini bulabiliriz. Stock için yeni yayınlanan rus sürümünü öneririm adamlar en azından çalışıyor kitkatı ilk yayınladılar ve ardından iki kez kararlılık güncellemesi verdiler ayrıca stabil çalıştığını düşünüyorum. Custom olarak official cm12 oldukça iyi birkaç küçük düzeltme daha yapılması lazım o kadar port çakma görünümlü diğer romları kesinlikle önermem az çok yazılımdan anlayan biri olarak zamanla sistem çöplüğe dönüyor ve şişmeye başlıyor ne kadar iyi yapılırsa yapılsın adı üzerinde baştan tasarlanan bir yazılım değil port yazılım.Aynen o sitede bende gordum. Turbobit indirmesi uzun surer o kadar bi zorlugu pek yok.
Ben zaten rom deistiricem kasmaya başladı. Hangi romu yuklesem diye dusunuyordum
Bu islerden bende az cok anlıyorumBu roma nasıl güvenip direk yükledim bilmiyorum ama umarım tek parçalı romları wifi sorunu olmadan kurma yöntemini bulabiliriz. Stock için yeni yayınlanan rus sürümünü öneririm adamlar en azından çalışıyor kitkatı ilk yayınladılar ve ardından iki kez kararlılık güncellemesi verdiler ayrıca stabil çalıştığını düşünüyorum. Custom olarak official cm12 oldukça iyi birkaç küçük düzeltme daha yapılması lazım o kadar port çakma görünümlü diğer romları kesinlikle önermem az çok yazılımdan anlayan biri olarak zamanla sistem çöplüğe dönüyor ve şişmeye başlıyor ne kadar iyi yapılırsa yapılsın adı üzerinde baştan tasarlanan bir yazılım değil port yazılım.
Haklısın henüz hataları ayıklanmaya devam ediyor snapshot çıkınca kullanmanı tavsiye ederim ama ısınamıyor olmanda bence romun çok yalın gösterişsiz olmasından dolayıdır farklı uygulamalar ile kişiselleştirmeyi dene o zaman hoşuna gidecektir. Görüntülü konuşma işi tamamen tercihe bağlı kullanmak isteyene eyvallah.Bu islerden bende az cok anlıyorum
Fakat nedense cm12 de en fazla 5 gun kalabildim. Roma isinamiyorum
Artilari rami en az kullanan rom, en hizli rom, pil suresi ayni
Eksileri, Görüntülü gorusme yok, bir de snapshot cikmasi lazim
Kullandigimdan degil sadece eksi yönü var diye belirttimHaklısın henüz hataları ayıklanmaya devam ediyor snapshot çıkınca kullanmanı tavsiye ederim ama ısınamıyor olmanda bence romun çok yalın gösterişsiz olmasından dolayıdır farklı uygulamalar ile kişiselleştirmeyi dene o zaman hoşuna gidecektir. Görüntülü konuşma işi tamamen tercihe bağlı kullanmak isteyene eyvallah.
Sorunu hala çözemedim anabant sürümünü değiştiremiyorum.
Snapshot sürümü çıksın o zaman cm12 ile ilgili gelişmeler olacaktır şimdi konuşmak için erken şu sorunu çözmem lazım yazılım kurarken daha önce hiç böyle kısıtlı kaldığım olmamıştı kendimi kötü hissettim.Kullandigimdan degil sadece eksi yönü var diye belirttim
Launcher kullanirim fakat tema icon hic anlamam hic kisisellestiremiyorum maalesef
Bende 4 dosyali romun yandex linki vardi bi bakayim bulursam yardimci olurumSnapshot sürümü çıksın o zaman cm12 ile ilgili gelişmeler olacaktır şimdi konuşmak için erken şu sorunu çözmem lazım yazılım kurarken daha önce hiç böyle kısıtlı kaldığım olmamıştı kendimi kötü hissettim.
Hoş olur alternatif link arıyorum ama bir türlü bulamadım.Bende 4 dosyali romun yandex linki vardi bi bakayim bulursam yardimci olurum
BuyurDediğin gibi cm
Hoş olur alternatif link arıyorum ama bir türlü bulamadım.
Yandex demen bile yeterli oldu az önce verdiğin linke ulaştım şu an iniyor sorunu çözebilirsem burada paylaşırım. Teşekkür ederim.Buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hic onemli degil zaten siteden buldumYandex demen bile yeterli oldu az önce verdiğin linke ulaştım şu an iniyor sorunu çözebilirsem burada paylaşırım. Teşekkür ederim.
İnternetin sıkıntı çıkaracağı tuttu üniversite de kampüsün netini kullanıyorum inmesini beklesem bile hemen kuramam gecenin ilerleyen saatlerine kaldı. Sorunu çözebilirsem burada anlatacağım.Hic onemli degil zaten siteden buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?