by-pegasus
Üye
Denicem olmazsa bide carbon duruyor hala onu yukleyip onun ustune denerim yine olmazsa bi kod vardi bisi yazip imei yi yazinca cikan ekranda csc yi tur olarak seciyomussun onu denerim olmazsa baska yol arastiririm artikArkadasa soledim o da yapti
Bi tek sende sorun oluyor.
Tekrar dene
yok ingilizce gelirse o programlar yok sadece kleek geliyorDenicem olmazsa bide carbon duruyor hala onu yukleyip onun ustune denerim yine olmazsa bi kod vardi bisi yazip imei yi yazinca cikan ekranda csc yi tur olarak seciyomussun onu denerim olmazsa baska yol arastiririm artik
Bu arada turkce acilmazsa smag ve deezer gibi programlar geliyomu bende gelmemisti bi tek
Kleek vardi
Beyler O Ekran Fotolarınızdaki S5 Wallpaperini Atabilcek Varmı ? Ben Aradımda S4 Miniye Uygun Olanını Bulamadım
Aynen bende ingilizce acilmisti kleek geldi sadeceyok ingilizce gelirse o programlar yok sadece kleek geliyor
s5 port v3.0 olanin üzerine kurdum kururarken seçeneklerden sadece türkiyeyi seçtim başka bir ayara dokunmadım sonra 4 parçalı dosyaları pitide seçerek kurdum tr olduAynen bende ingilizce acilmisti kleek geldi sadece
Bu s5 port olmadi ama bakalim bu gun carbonun ustune kuracam bide
s5 port v3.0 olanin üzerine kurdum kururarken seçeneklerden sadece türkiyeyi seçtim başka bir ayara dokunmadım sonra 4 parçalı dosyaları pitide seçerek kurdum tr oldu
yok s5 port rom kurarken aroma kurulumdan bahsediyorum hangi programların filan kurmak istdeğimizi soruyorSecenek
Csc secenegimi
Bi uygulama var
Ccs diye ordanmi yaptiniz ?
denemekten zarar gelmez rom gerçekten güzel şarjı filan eskiden yüzde 15 altına düşünce hızlıca bityordu ani düşmeler yok tekrar başlatmalarda şarj düşüşü olmuyor
Bnde suan rus rom yüklü odinden yüklesem sıkıntı olur mu illa port rommu olacak??
Herhangi bir wipe falan yapmam gerekiyor mu önceden? Bide pit de işaretlemem gerekiyor muUzerıne kurabılırsıniz.
Herhangi bir wipe falan yapmam gerekiyor mu önceden? Bide pit de işaretlemem gerekiyor mu
Öneriyor musunuz peki nasıl rom stabil mi ? Siz nasıl kurdunuz bnde öyle kurayımArkadaslar ısaretlemıs ben kullanmadım pıt.
Wıpe yaparsan temız bir kurulum yapmıs olursun.
Öneriyor musunuz peki nasıl rom stabil mi ? Siz nasıl kurdunuz bnde öyle kurayım
Sendemı bu romdasın abıOdını ac romu ısaretle yuklensın bu kadar.
Bırde wıpe yap yeterlı rom guzel sarj sıkıntısı fılan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?