oguzxw
Üye
Buyuk abi konustu 2 dk dedigim klavye felan atsanaYav tamam ben bilgisizim hicbirsey yapamiyorum sen prosun tamam uzatma
Mal de hakaret et sonra isin dussun. Yok oyleBuyuk abi konustu 2 dk dedigim klavye felan atsana
@oguzxw hani olmazdi? Bir seyi denedik oyle söylüyoruzarkadaşlar şuan samsung yazısında inşallah olacak wifi
@baskahmet kardeşim çok saol wifi oldu telefonda türkçe herşey için saolun arkadaşlar
Evet arkadaşlar sonunda biraz caba ile cözdüm.Şimdi yardımcı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşşekkürler.
İlk olarak 4 dosya ve pit leri de tıklayarak romu kurdum. Sonra baktım hala acılış ingilizce , sonra arkadaşım dediği gibi hemen root attım ve google play den csc proğramını yükledim türkçe sectim ac kapa oldu ve acılış TÜRKÇE.
Gene duramadım ve tekrardan odinden 4 dosya ve pit leri tıklayarak odinden format attım. İşte tam oldu fu ll türkçe . Açılış da türkçe Kiestede türkçe herkese selamları sunuyorum.Teşekkürler.
1-Bn snn ark dglmBendede o turlu oldu sen mal lafina aliniyosan bisey demiyorum benim arklarla konusmami biliyon o nlar yaninda hicbise bu
Kardeşim bende rusya yukleyince duzeldi uzatma1-Bn snn ark dglm
2-Sen hani v2.5 ile alaka yok diodun ? Tamam kes..
Demekki sadece tek cozum yolu yokmus. Tek seninki dogru sanma.Kardeşim bende rusya yukleyince duzeldi uzatma
Kardesim mevlana gibi soz soyleme bana neyseDemekki sadece tek cozum yolu yokmus. Tek seninki dogru sanma.
Neyse cevaplar verildi uzamasin
Evet arkadaşlar sonunda biraz caba ile cözdüm.Şimdi yardımcı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşşekkürler.
İlk olarak 4 dosya ve pit leri de tıklayarak romu kurdum. Sonra baktım hala acılış ingilizce , sonra arkadaşım dediği gibi hemen root attım ve google play den csc proğramını yükledim türkçe sectim ac kapa oldu ve acılış TÜRKÇE.
Gene duramadım ve tekrardan odinden 4 dosya ve pit leri tıklayarak odinden format attım. İşte tam oldu fu ll türkçe . Açılış da türkçe Kiestede türkçe herkese selamları sunuyorum.Teşekkürler.
Arkadasin dediklerini yap olmazsa s5 port rom v2.5 uzerine kurBende ingilizce aciliyor yardim yohmii??
Hepsini denedimArkadasin dediklerini yap olmazsa s5 port rom v2.5 uzerine kur
Arkadasa soledim o da yaptiHepsini denedim
Son care port romun ustune kuracagim bakalim
Sonuc olumsuz
Ben demistim port romun ustune sorunsuz diyesonunda oldu s5 port v3.0 yükledim ful wipe yapıp romu kurdum telefon türkçe açıldı klave filan türkçe wifi sorunsuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürlerBen demistim port romun ustune sorunsuz diye
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?