'Galaxy S4 Mart'ta piyasaya sunulacak'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
'Galaxy S4 Mart'ta piyasaya sunulacak'
[h=2]Samsung’un son dönemin en popüler telefonlarından biri haline gelen Galaxy modelinin dördüncü sürümünü Mart’ta piyasaya süreceği belirtildi. Şirket tanıtım için Apple’ı gölgede bırakacak bir etkinlik planlanıyor.[/h]
Businessinsider’da yer alan haberde Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Mart-Nisan ayları arasında popüler Galaxy telefonunun S4 modelini meraklılarıyla buluşturacağını belirtti.
Teknoloji danışmanlık şirketi Jefferies’in analistlerinden Peter Misek şirketin yeni modeli için Apple’ı geride bırakacak bir tanıtım etkinliği planladığını söyledi.
Misek şirket içinden bilgi veren kaynaklarına göre Samsun yılsonuna kadar 100 milyon S4 modeli üretmeyi planlıyor.

Misek, “100 milyon S4 modelinin üretilmesini bekliyoruz. Samsung’un son modeli Galaxy S3’ü şu ana kadar 60 milyon adet sattığını tahmin ediyoruz. Güney Koreli şirket bu şekilde Apple müdavimlerine hitap edecek” dedi.
S4 MODELİNİN ÖZELLİKLERİ
Galaxy S4’ün 4,8 inç ekranı, duyarlılığı artırılmış dokunmatik özelliği ve sekiz çekirdekli işlemcisi olması bekleniyor.
Apple ise satışların beklenenden az olması nedeniyle iPhone 5 için bayi siparişlerinin azaldığını açıkladı.
Apple’dan da bu yıl içinde 4,8 inç genişliğinde ekranı olan bir telefon üretmesi bekleniyor. Ancak ABD’li devin yeni model için yeni iOS işletim sistemini bekleyeceği ifade ediliyor.

Kaynak :

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

yeauw

yeauw

Üye
8 mi yuh :D fyatı kaç olr acaba blgi için teşekkürler :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Bide şu Rami sömüren ara yüzleri olmasa şuan bende ki RAM kullanimi boyle
Bazen 450 ve üstüne cikiyo bazen 410 a filan düşüyor

HAM ZA

HAM ZA

Üye
:D 8 çekirdekmi whuuuartık bi çekirdeğini alır benim 5800 a koyarız :D

firat663

Üye
Bu kapitalizm arakadaslar 6 çekirdekli bile olmaz. şüphelerim var aha yazıyorum suraya

SilentOne

SilentOne

Üye
4 çekirdeli a15 4 çekirdekli a9 biri performans biri tasaruf için
normalde 8 çekirdek aynı anda kullannılmıyor

enes-1907

enes-1907

Üye
öyleyse xperia z den farkı sadece işlemcinin tasarruflu çalışması olacaktır.8 çekirdek aynı anda çalışmadığına göre :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

dostum mantık doğru ama vermiş oldugun bilgi hatalı ; 4 çekirdek A15 güç gerektiren durumlarda , 4 çekirdek A7 (A9 değil) normal kullanımda çalışacak :oke: böylece Samsung bataryadan %70 oranında tasarruf sağlayacak....

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bu 8 çekirdek bir nevi xperia z'deki stamina mod gibi.Ama inşallah tegra 3'ün beşinci çekirdeği gibi olmaz:d::d:.Zaten samsung'un böle bir hata yapacağını sanmıyorum

MaxipmaN

Üye
8 çekirdek birden çalışsa çıkar laptopun bataryasını telefona tak :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
8 çekirdek birden çalışsa çıkar laptopun bataryasını telefona tak :ehe

işlemci mimarisini ona göre küçültürseler tıpkı s3'teki gibi sıkıntı olmaz :evet: + Exynos 5 octa için %70 enerji tasarrufu falan diyordular :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...