bende hata veriyor ozcan romdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar burda ki hava durumu widgetlerini telefonuma kurabilir miyim. Özcan rom kullanıyorum bilen varsa bi yardımcı olsun. Teşekkürler.
Güncelle meden sonra wipe yapacak mıyız
Ben güncellemiyecem sıkıntı yok telefondaŞart değil ama tavsiye ederim.

Ben güncellemiyecem sıkıntı yok telefonda
Güncelleme gelince bozuyorlar![]()

Şehir dışındayım eve gelince belki güncellerimÖnceki sürüme göre sorunu yok sen bilirsin tabi![]()

Bu arada pc de sorunsuz bağlayıp görebiliyorum kilit ekranı açık yapıyorum ve Geliştirici seçenekleri usb hata ayıklama aktif ama bir türlü yapamadım :SDeğiştirirler fakat pahalı olabilirarkadaşlar telefondan yeni konu acilmiyor affola. Yeniyim burda. Telefonum galaxy s4 pek anlamam su dokunmatik tuslarin olduugu yer yok mu hani tek tusun olduğu yerler. Orda icten catlamis. Bu ic cam ekran degisimimi olur?

evet cihazin rootlu uzerindeki romu begenmediysen degistire bilirsin orjinal romu istiyorsan sam mobilden i9505 e uygun herhangibi bir romu indir odinle flasla cihaza yada diyer romlardan birini indirip recovery modda flasliya bilirsinarkadaşlar S4 i9505 aldım sabah 2.el.
Telefonda Xperia rom kurulu sanırım açılırken xperia geliyor samsungtan sonra bide içindeki şeyler xperia ile aynı
root luymuş telefon. şimdi ben buna yeni ROM mu kurcam samsung gibi olması için ?
Bu bilmemne recovery factory filan bunların hepsi kuruludur dimi direk Rom bulup odinle kurcam şimdi ?
anlıyorum çoğunuda. ben pinpirikliyim tam yapan edenden türkçe konuşmak isterim.
Rusya XXUGNG3 Romunu kurma dostum. Çok ısınıyor,kasiyor,şarj geç doluyor@eskbxl dostum ingilizce üniversite son senedeyim.ingilizceden bıktım okumak dahi istemiyorum artıkanlıyorum çoğunuda. ben pinpirikliyim tam yapan edenden türkçe konuşmak isterim.
Şimdi 200mb kaldı insin.videolu anlatıma bakarak kurim rom u o zaman. Bide Russia Rom kurucam Sammobileden inen.Bu istemediğim tüm uygulamaları direk kaldırabilirmiyim? hani Rootlu cihazın anlamı oydu mesela : silinmeyen şeyleride silebilmek. bunları direk uygulamalardan sil diyerek yapabilirmiyim ?