------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

best tiger

Üye
arkadaşlar burda ki hava durumu widgetlerini telefonuma kurabilir miyim. Özcan rom kullanıyorum bilen varsa bi yardımcı olsun. Teşekkürler.

Anil-D

Anil-D

Üye
arkadaşlar burda ki hava durumu widgetlerini telefonuma kurabilir miyim. Özcan rom kullanıyorum bilen varsa bi yardımcı olsun. Teşekkürler.
bende hata veriyor ozcan romda

ANIL

ANIL

Admin
Son güncelleme ile pil durumu:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve B.A.R.O.N
Akıncı

Akıncı

Üye
Güncelle meden sonra wipe yapacak mıyız

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar S4 ümü bir multimedya cihazına Usb ile bağladığımda bir türlü göstertemiyorum neler yapmam gerek acaba ? Mesela şehirler arası otobüslerdeki ekranlarda Usb girişi var oraya bağlayorum ama telefon sadece şarj oluyor cihazda dosyaları göremiyorum aynı şekilde Araba içi Multimedya cihazında da denedim 2 araçtada gösteremedim bir türlü hani Usb gibi falan görse olacak sanki s3 mini telefonumda yapıyordum bunu ama ayarını falan S4 de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar :)Bu arada pc de sorunsuz bağlayıp görebiliyorum kilit ekranı açık yapıyorum ve Geliştirici seçenekleri usb hata ayıklama aktif ama bir türlü yapamadım :S

cousteau01

Üye
:sofer:otobüste samsung driver kurulumuymuş şoföre sor bakalım.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir

bendenizz000

Üye
arkadaşlar telefondan yeni konu acilmiyor affola. Yeniyim burda. Telefonum galaxy s4 pek anlamam su dokunmatik tuslarin olduugu yer yok mu hani tek tusun olduğu yerler. Orda icten catlamis. Bu ic cam ekran degisimimi olur?

xmustx

xmustx

Üye
Arkadaşımın biri s4 ünü fabrika ayarlarına getiriyo fakat telefonda türkçe ile ilgili sadece samsung klavye var.rom attırmasını önerdim.böyle bi olay başına gelen başka kimse yoksa umarım gelmez.bizzat baktım dillerde türkçe hariç tüm lisanlar var :D

Akıncı

Akıncı

Üye
arkadaşlar telefondan yeni konu acilmiyor affola. Yeniyim burda. Telefonum galaxy s4 pek anlamam su dokunmatik tuslarin olduugu yer yok mu hani tek tusun olduğu yerler. Orda icten catlamis. Bu ic cam ekran degisimimi olur?
Değiştirirler fakat pahalı olabilir

Adanalim

Adanalim

Üye
Selam Arkadaslar Samsung s4 kullaniyorum, bir sorunum var Galeride Backup resimler var bir türlü silemiyom! nasil silebilirim yardimci olurmusunuz? simdiden tesekkürler

anemik

anemik

Üye
arkadaşlar S4 i9505 aldım sabah 2.el.
Telefonda Xperia rom kurulu sanırım açılırken xperia geliyor samsungtan sonra bide içindeki şeyler xperia ile aynı :)
root luymuş telefon. şimdi ben buna yeni ROM mu kurcam samsung gibi olması için ?
Bu bilmemne recovery factory filan bunların hepsi kuruludur dimi direk Rom bulup odinle kurcam şimdi ?

eskbxl

eskbxl

Üye
arkadaşlar S4 i9505 aldım sabah 2.el.
Telefonda Xperia rom kurulu sanırım açılırken xperia geliyor samsungtan sonra bide içindeki şeyler xperia ile aynı :)
root luymuş telefon. şimdi ben buna yeni ROM mu kurcam samsung gibi olması için ?
Bu bilmemne recovery factory filan bunların hepsi kuruludur dimi direk Rom bulup odinle kurcam şimdi ?
evet cihazin rootlu uzerindeki romu begenmediysen degistire bilirsin orjinal romu istiyorsan sam mobilden i9505 e uygun herhangibi bir romu indir odinle flasla cihaza yada diyer romlardan birini indirip recovery modda flasliya bilirsin
cok bir bilgin yoksa biraz arastir. ingilizceniz iyi ise xda sitesine bir goz at derim

anemik

anemik

Üye
@eskbxl dostum ingilizce üniversite son senedeyim.ingilizceden bıktım okumak dahi istemiyorum artık :D anlıyorum çoğunuda. ben pinpirikliyim tam yapan edenden türkçe konuşmak isterim.
şimdi telefon 4.2.2 kurulu. direk 4.4.2 ye geçer dimi ?

Şimdi 200mb kaldı insin.videolu anlatıma bakarak kurim rom u o zaman. Bide Russia Rom kurucam Sammobileden inen.Bu istemediğim tüm uygulamaları direk kaldırabilirmiyim? hani Rootlu cihazın anlamı oydu mesela : silinmeyen şeyleride silebilmek. bunları direk uygulamalardan sil diyerek yapabilirmiyim ?

AYRICA: ben her güncelleme geldiğinde 4.4.3 - 4.4.4 için böyle 1.5gb indirecekmiyim :(

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
@eskbxl dostum ingilizce üniversite son senedeyim.ingilizceden bıktım okumak dahi istemiyorum artık :D anlıyorum çoğunuda. ben pinpirikliyim tam yapan edenden türkçe konuşmak isterim.

Şimdi 200mb kaldı insin.videolu anlatıma bakarak kurim rom u o zaman. Bide Russia Rom kurucam Sammobileden inen.Bu istemediğim tüm uygulamaları direk kaldırabilirmiyim? hani Rootlu cihazın anlamı oydu mesela : silinmeyen şeyleride silebilmek. bunları direk uygulamalardan sil diyerek yapabilirmiyim ?
Rusya XXUGNG3 Romunu kurma dostum. Çok ısınıyor,kasiyor,şarj geç doluyor

yavuz580

yavuz580

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar bu 4.4.3 yada 4.4.4 güncelleme nezaman gelecek bilen varmı birde bende 120 megbaytlık bi güncellleme gelmiş omu acaba bu 4.4.4 olan güncellleme arakadaşlar

anemik

anemik

Üye
@mari_bjk dostum I9505XXUGNF1 kodlusunu indiriyorum. umarım sorun olmaz.
sammobile dekilerin hepsi stock rom dimi ? hepsi düzgün yani çok sorunlu değil ?
Saçma sorularım var ama kızmayın valla ilk tecrübem bugün :)

Üst Alt