------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
z7logs isimli dosya gözüme ilişti dün sildim tekrar oluştu aynı dosyadan telefonun kendi hafızasında , Daha önce yoktu öyle bir dosya diye hatırlıyorum , Bu dosya neyin nesidir ? Ben mi yanlış biliyorum telefonun sistem dosyası falan mı ?
sistem dosyası olmaz orda. büyük ihtimalle bir programin kalintisi artigi filandir rahat ol ben hergün oyle dosyalardan 50 dane siliyom ;)

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Neyse kalsın öyle virüs falansada wipe yapar geçeriz bir ara yapacak bir şey yok :)

yaso57

Üye
Arkadaşlar acil yardim telefonu 2 3 gün kapamadigim zaman sadece video izlerken ekran titriyor. Kapatip actiktan sonra tekrar duzeliyor sorun ne olabilir acaba wipe yapsammi yardimlarinizi bekliyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
işe bak ya 32gb model 16gb ın fiyatına satılıyor. Çok iyi pazarlama taktiği

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar Samsung Apps mağazası güncellemesi gelmiş ama benim cihaz hata verip güncellemiyor. Güncelleniyor yazısı çıkıyor lakin 3 4 dakika bir hareket olmadan bekliyor sonra yükleme başarısız yazıyor.
Edit: Sorun düzeldi.

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar Samsung Apps mağazası güncellemesi gelmiş ama benim cihaz hata verip güncellemiyor. Güncelleniyor yazısı çıkıyor lakin 3 4 dakika bir hareket olmadan bekliyor sonra yükleme başarısız yazıyor.
Edit: Sorun düzeldi.
Benim cihazdada account güncellemesi geldi sizdede samsung account güncellemesi geldi mi?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Bu Neyin Güncellemesi Şuan Bana Geldi ???

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

berkde

Üye

bu aparatın açıklamasında sayaç sıfırlamadan bahsediyo .
gerçekten işe yarar mı ?

eskbxl

eskbxl

Üye

bu aparatın açıklamasında sayaç sıfırlamadan bahsediyo .
gerçekten işe yarar mı ?
yok bu alet telefon brick oldugunda dowland moda almana yardimci oluyor.

eskbxl

eskbxl

Üye
Reset counter diyor. Sayaçta sıfırlanıyor.
tamam anladim seni bende var o aletten knox u sifiralmiyor. bosuna alma cihazin brick oldugunda ne recovery moda nede dowland moda girer bu alet sayesinde cihazi dowland moda almana yariyor. istersen videolarini seyrede bilirsin.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
tamam anladim seni bende var o aletten knox u sifiralmiyor. bosuna alma cihazin brick oldugunda ne recovery moda nede dowland moda girer bu alet sayesinde cihazi dowland moda almana yariyor. istersen videolarini seyrede bilirsin.

Cihaz biraz palavracı o zaman ya. :D Orada "reset counter" denince insan heyecanlanıyor. :D

AdemOyuklu

Üye
yeni güncelleme ile gelen çocuk modu özelligini nereden nasıl kullana kullanıma acabilirim ?

ANIL

ANIL

Admin
Android 4.4.2 I9500XXUFNF3 koduna sahip ülkemiz için yeni bir güncelleme sunuldu arkadaşlar.

eroskop100

eroskop100

Üye
Güncelleme ile gelen yenilik yoksa yüklemeyeceğim izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

ANIL

ANIL

Admin
Güncelleme ile gelen yenilik yoksa yüklemeyeceğim izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Batarya ve ram daha iyi gibi. 2 yeni uygulama geliyor. 1 gündür kullanıyorum sadece ama olumsuz bir durum olmadığını söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: eroskop100
eroskop100

eroskop100

Üye
Batarya ve ram daha iyi gibi. 2 yeni uygulama geliyor. 1 gündür kullanıyorum sadece ama olumsuz bir durum olmadığını söyleyebilirim.
O zaman ben de güncelleyeyim. Teşekkürler :)

Üst Alt